Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Wembley m'ha robat el cor

El futbol és cada dia més màgic, i això espero que no canviï mai...
Wembley m'ha robat el cor
Wembley m'ha robat el cor
El futbol és cada dia més màgic, i això espero que no canviï mai...

Sens dubte, el futbol és un dels únics esports que és capaç de descosir les banderes de cadascun dels països i crear una única bandera amb la que poder gaudir d’un espectacle que és un reflex d’una societat semi-utòpica.

Molta persones es pregunten per què hi ha molta gent (com jo) que està boja pel futbol, hi ha una resposta molt clara, perquè és únic. El futbol és un dels únics esports, sinó l’únic, on els aficionats d’altres equips i d’altres sentiments nacionalistes es poden abraçar i cantar un himne, que encara que no acompanyi la nacionalitat, crea un sentiment únic que fa emocionar a qualsevol persona.

El que s’ha viscut a l’estadi de Wembley en el partit Anglaterra – França ha sigut impressionant i m’ha posat els cabells de punta. Ha sigut un dels símbols més bonics del futbol en els últims anys, i que més impressió m’ha provocat. Que dos països que durant tota la historia han tingut els seus més i els seus menys es donin la mà, a partir del futbol,  per lluitar contra un enemic comú és màgic.

El futbol no deixa de sorprendre i espero que en un futur ho segueixi fent.

Bruno Nevado De Wilde

17/11/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee