Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / BARÇA TOTAL

UNA MÉS!

Les lesions de la plantilla blaugrana deixen l'equip en un estat de forma dèbil
UNA MÉS!
UNA MÉS!
Les lesions de la plantilla blaugrana deixen l'equip en un estat de forma dèbil

A les dues baixes més importants que sofreix actualment l'equip, la de Leo Messi i l'actual capità del barça Andrés Iniesta, s'hi suma la de Sergi Roberto.

El jugador reusenc va patir una lesió en l'últim partit de Champions contra el Bate, on va tinguer que se substituït al minut 17 de la primera part per Ivan Racitik, que finalment va ser el jugador que va marcar els dos gols del barça (0-2). La causa va ser culpa d'un estirament al tendó de l'abductor esquerra, La bona noticía és que el jove jugador del barça només estara uns 10 dies de baixa. 

Així doncs una nova lesió pel que fa a la plantilla del Barça on cada cop els problemes són més grans al staff tècnic per organitzar els partits següents.

La preparació de la pretemporada no és un argument negatiu pel qual s'estàn produïnt tantes lesions, però realment l'equip passa per un moment dèbil on te que aguantar diferents partits sense alguns dels seus jugadors claus, i sense poder incorporar ni Arda ni Aleix, fins al gener.

A partir del gener el Barça ha de afrontar el tram important de la temporada, així doncs la recuperació dels jugadors tocats ha de ser la correcta i adequada sense forçar per poder estar tots al 100% a partir del nou any.

 

 

 

 

Comentarios
Pere Montaña Navarro

Últimos artículos

Els blogs

“Sóc del Barça”. Fàcil dir-ho. Potser cada cop més complicat definir-ho. Com a mínim ho és per mi, que sóc dels “de sempre”. Sóc del...

Lee

Fins la instauració del campionat de lliga els enfrontaments entre el Barça i el Madrid eren majoritàriament amistosos o competicions considerades "no oficials". L'abril de 1917 després dels incidents del campionat d'Espanya de 1916, es van enfrontar en una competició amistosa per a l'obtenció d'un trofeu donat per Mariano Foronda

Lee

No Ney, no. No cuela. No eres el joven jugador que sale de su pais con la ilusión de fichar por un grande, un gran proyecto, un gran reto...

Lee