Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Una lesió gens estressant

Al final, l'absència de Messi no ha sigut tan traumàtica com pensàvem; no ha afectat el rendiment de l’equip i, a més, ha posat a to l’argentí de cara al futur.
Una lesió gens estressant
Una lesió gens estressant
Al final, l'absència de Messi no ha sigut tan traumàtica com pensàvem; no ha afectat el rendiment de l’equip i, a més, ha posat a to l’argentí de cara al futur.

Si al final resultarà que va anar bé que Messi es lesionés! Qui s’ho podia imaginar! Perquè lluny dels auguris fatalistes i de la desesperació derrotista que van aparèixer després de la lesió de l’argentí, l’equip s’ha enfortit sense ell i ara que ha tornat, avança sense aturador.

Han sigut dos mesos de supervivència que s'han convertit en dos mesos de reivindicacions individuals i col·lectives, i que han servit per demostrar que la plantilla s’ha deslligat de la famosa i cada vegada menys real “Messidependència”. Els jugadors han adoptat altres plans de joc i aquells a qui reclamàvem que adquirissin el rol protagonista s’han disfressat d’actors principals i han consumat un best-seller amb noves entregues pendents. Tothom ha fet una passa endavant i, si ara que reapareix el millor no tornen cap enrere, culminarem una mescla explosiva de talent futbolístic de conseqüències inimaginables.

A més, és que Messi ha tingut dos mesos de descans, sense pressió, on ha pogut exercitar-se i enfortir-se físicament i, així, podrà arribar al final de la temporada més preparat que mai. La lesió va ser una anècdota, ja s’ha oblidat, i el temps de recuperació només li ha servit per posar-se encara més a to. Quina temporada que ens espera!

A títol anecdòtic, però, l’únic contrapunt de la seva lesió ha sigut la pèrdua de pistonada respecte als golejadors de la Lliga i la Champions. Tot i això, aquest fet no amoïna ni al barcelonisme ni al mateix Messi, més sabent que Neymar encapçala el Pichichi de la Lliga i estant convençuts que pel 10 blaugrana no serà impossible atrapar-los.

I ara que hi som tots, ara que els davanters juguen com nens i ja poden marcar de tres en tres, només queda anar passant pantalles: seguir golejant, oferint un joc atractiu i atemorint els rivals. D'aquí a vint dies arriba el Mundial de Clubs, d'aquí a un mes es reincorporen Aleix Vidal i Arda Turan i d'aquí a mig any tenim una cita ineludible a Milà. Que mai havíem estat tan convençuts de ser capaços d’aconseguir l’impossible.

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

“Sóc del Barça”. Fàcil dir-ho. Potser cada cop més complicat definir-ho. Com a mínim ho és per mi, que sóc dels “de sempre”. Sóc del...

Lee

Fins la instauració del campionat de lliga els enfrontaments entre el Barça i el Madrid eren majoritàriament amistosos o competicions considerades "no oficials". L'abril de 1917 després dels incidents del campionat d'Espanya de 1916, es van enfrontar en una competició amistosa per a l'obtenció d'un trofeu donat per Mariano Foronda

Lee

No Ney, no. No cuela. No eres el joven jugador que sale de su pais con la ilusión de fichar por un grande, un gran proyecto, un gran reto...

Lee