Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Un cubell ben ple d'aigua blaugrana

El Barça li dóna una pallissa a un Madrid, en decadència, amb un aclaparador 0-4 que obliga als aficionats derrotats a treure el mocador i als blaugranes a inundar el seu cor d'eufòria
Un cubell ben ple d'aigua blaugrana
Un cubell ben ple d'aigua blaugrana
El Barça li dóna una pallissa a un Madrid, en decadència, amb un aclaparador 0-4 que obliga als aficionats derrotats a treure el mocador i als blaugranes a inundar el seu cor d'eufòria

El partit va començar amb un joc lent i pausat per part del Barça que li atorgava la pilota a l'equip blaugrana i obligava als locals a sortir a per aquest de forma veloç. Tot i que el Madrid ho intentava, la pilota era per al Barça i no semblava que ho anava a perdre. A prop del minut deu, una gran jugada de Sergi Roberto per la columna del Madrid, una gran passada d'aquest i un cop de dreta espectacular de Suárez destrossaven la xarxa blanca i feien que el marcador assenyalés el que estava passant en el terreny de joc.

Tenint el 0-1 al marcador, el partit va seguir sent per al Barça. L'equip de la capital ho intentava en contraatacs a batzegades que no acabaven en gol. Per part de l'equip català, el joc era ràpid i de toc, el que proporcionava al Barça el control absolut d'un partit que s'estava pintant de blaugrana.

Amb una nit màgica per davant, el Barça no va parar i en el minut 38, Iniesta li va fer una passada espectacular a Neymar que no va desaprofitar i va aconseguir així el segon gol al marcador visitant. Ja als talls del final de la primera meitat, el Barça la va tenir una última vegada, però el cap de Marcelo va evitar el gol i va fer que els dos equip marxessin al vestidor amb ganes de més.

A la segona part, el partit va canviar per uns instants. El Madrid decidit a remuntar va realitzar unes grans jugades durant l'inici de la segona meitat que va aconseguir posar la por al cos als aficionats blaugranes. Però gràcies a Bravo el Barça va sortir il·lès dels primerencs cops d'un Madrid que s'anava desfent a mesura que passaven els minuts.

Com en la primera meitat, després de 10 minuts de joc, Iniesta va aconseguir un gol antològic que va començar amb una paret en la qual va participar Neymar amb magnífic cop de taló i que va acabar amb una gardela a l'escaire, que obligà als aficionats merengues a obrir el paquet de mocadors.

Amb el partit encarrilat, el Barça estava en els núvols de l'èxit. Amb la moral pels núvols, Luis Enrique va decidir treure l'astre, Lionel Messi, al camp per donar-li més pólvora al petard. Amb l'entrada de l'argentí el partit es va tranquil·litzar i el Barça no va buscar tant el gol com abans.

Encara que l'estratègia era tocar amb tranquil·litat la pilota fins que s'acabés el partit, Luis Enrique va llençar més llenya al foc amb l'entrada de Munir. Això feia que el Barça jugués amb 4 davanters.

Després de l'entrada del jugador d'origen marroquí, el Barça va aconseguir marcar el quart i deixar per terra a un Madrid en alerta blanca. El gol va ser una passada espectacular que deixa a Suárez sol, es converteix en el preludi d'un llançament de vaselina que deixava a Keylor mig plorant i amb un rostre d'impotència.

A partir d'això el Madrid ho va intentar, però el Barça no volia que el conjunt de Benítez li taqués el marcador, per això gràcies a grans intervencions de Bravo i de la resta de la defensa, el conjunt culer va evitar que li desmaquillessin l'electrònic.

Bruno Nevado De Wilde

21/11/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee