Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Culer cruel

Tribunal Constitucional de la Liga

Ja ha començat el judici
Tribunal Constitucional de la Liga
Tribunal Constitucional de la Liga
Ja ha començat el judici

Ja ha començat el gran judici contra el Barça, el club català que encarna els valors dels catalans. Ja ve de lluny (casos Di Stefano, Cruyff, Kubala, Guruceta, Sánchez Arminio...) Però ara és més greu que mai. Ara és més punyent, més clar, més vergonyós, més bel·ligerant, amb l'ajut dels periodistes espanyols i de les institucions esportives espanyoles: que si els jugadors culers es droguen, que si es llencen, que si fan teatre ("del bueno")... Doncs, tensant més la corda i facilitant el xoc de trens, ha arribat l'hora, ara és l'hora. L'hora de les targetes i de les expulsions.

Suárez i Sergi Roberto són expulsats, Messi rep targeta groga més d'una vegada, mentre van lesionant jugadors del Barça i no passa res, o mentre van llençant-los ampolles i pedres i no passa res. Contra l'Alabès, va ser el súmmum: lesionen Aleix Vidal per 5 mesos i ni tan sols assenyalen falta. En canvi, Rakitic rep una targeta groga per molt poca cosa. Neymar no para de rebre faltes, i en canvi les targetes són per a ell. En fi, és el moment del Tribunal Constitucional de la Liga, sense màscares i a cara descoberta. Precisament per això no serveix de res que entri la pilota, no es donen per vàlid gols que ho són per un metre, en canvi a l'àrea blaugrana tot s'hi val contra el porter, a qui li poden fer falta perquè saben que no serà xiulada. I ben lluny de l'estadi, una feixistes apallissen uns aficionats culers, segurament de manera tan gratuïta com tot el que passa.

I que consti que això no pot excusar el mal joc d'aquesta temporada, on tots els títols que no guanyem els haurem perdut nosaltres. Evidentment.  

Comentarios
Daniel Ruiz-Trillo
Escriptor, professor i blogaire. Autor de 10 llibres de poesia i 4 de contes. Un gran culer.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee