Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

TOP 3: ALTERNATIVES A ALEIX VIDAL

A continuació oferiré 3 alternatives per al lateral dret. Per realitzar la selecció s'ha de tenir en compte que el jugador que vingués hauria d'acceptar el paper de suplent, ja que Roberto és el titularíssim en aquests moments. Comencem:
TOP 3: ALTERNATIVES A ALEIX VIDAL
TOP 3: ALTERNATIVES A ALEIX VIDAL
A continuació oferiré 3 alternatives per al lateral dret. Per realitzar la selecció s'ha de tenir en compte que el jugador que vingués hauria d'acceptar el paper de suplent, ja que Roberto és el titularíssim en aquests moments. Comencem:

Després de les últimes convocatòries, el jugador blaugrana Aleix Vidal s'està plantejant sortir del club en el mercat hivernal. La manca de confiança que li ofereix Luis Enrique és el factor més important que pot desenvolupar la sortida del lateral català. A continuació oferiré 3 alternatives per al lateral dret. Per realitzar la selecció s'ha de tenir en compte que el jugador que vingués hauria d'acceptar el paper de suplent, ja que Roberto és el titularíssim en aquests moments. Comencem:

3.Óscar de Marcos: El lateral basc és un dels jugadors que més s'assemblen a Aleix Vidal en el sentit ofensiu. El jugador de l'Athletic té com posició principal la de lateral dret, però també ha estat usat en el centre del camp com mig centre en múltiples ocasions. Jugar a la davantera tampoc és un inconvenient per a aquest futbolista, que té una mitjana d'1 gol cada 10 partits des dels seus inicis com a jugador del planter. Sens dubte és l'opció que més s'assembla a Aleix Vidal perquè és veloç, no l'espanta pujar a l'atac i és bastant versàtil pel que fa a posicions es refereix. El problema és que fitxar un jugador de l'Athletic no és gens fàcil, i molt menys un planter de tota la vida. El preu rondaria els 20 milions.

2.Marcos Rocha: Jugador de l'Atlètic Mineiro, és un lateral de 27 anys. Al llarg de tota la seva carrera ha jugat de lateral més del 90% dels partits que ha realitzat. Tàcticament no hi ha molt a destacar, és un futbolista veloç que li encanta pujar per banda i no té por de centrar quan cal. La seva característica més especial és la capacitat que té per fer serveis portentosos des de la banda. Recorda al mateix Ivanovic. De les tres opcions és segurament la menys coneguda i la que més perill transporta als culers pel tema de Douglas, però no seria una mala opció tenint en compte que segurament acceptaria el paper de suplent sense dir ni piu. El preu seria proper als 12 milions.

1.Danilo D'Ambrosio: Futbolista de l'Inter de Milà, D'Ambrosio té actualment 27 anys i s'ha passat tota la seva carrera jugant en la Sèrie A. Aquest lateral és tot el contrari a l'abans esmentat Óscar de Marcos, ja que mentre el basc és un jugador molt ofensiu que li encanta buscar les esquenes als centrals en les seves escomeses ofensives, d'Ambrosio busca més el joc en la línia de ¾ de camp. La seva gran corpulència és un factor molt positiu a causa de que li serveix tant per defensar com per regatejar. Si s'hagués de destacar una faceta de D'Ambrosio, seria la seva capacitat regatejadora i la seva gran velocitat en els un contra un. Aquesta seria la meva elecció preferida com a substitut d'Aleix Vidal ja que és un jugador de gamma mitjana que podria adaptar-se al rol de suplent. El seu preu rondaria els 20 milions d'euros.

En resum, els tres serien grans alternatives per si definitivament s'anés Aleix Vidal (que esperem que no succeeixi). El meu favorit entre els tres és D'Ambrosio per totes les característiques que ja he nomenat.

Bruno Nevado De Wilde

20/09/2016

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee