Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Suma y sigue

El Barça afronta un mes d’abril molt exigent amb la necessitat imperiosa de no deixar escapar punts i esperar una ensopegada del Madrid.
Suma y sigue
Suma y sigue
El Barça afronta un mes d’abril molt exigent amb la necessitat imperiosa de no deixar escapar punts i esperar una ensopegada del Madrid.

Només hi ha un camí: guanyar i confiar. El Barça té al davant un mes atractiu, dens i competit i ja no li estan permeses més distraccions. No pot fallar. A la Lliga, tot depèn de no deixar escapar punts i esperar que el Madrid punxi. A la Champions, els 180 minuts davant la Juventus seran durs, apassionants i divertits, però no hi haurà temps per cedir concessions. I enmig d’aquest panorama, queda una sola consigna: “suma y sigue”, que diuen en castellà. Una filosofia que es pot aplicar a tot el que envolta el món culer.

Cal sumar punts i seguir aspirant al títol. Hem de mantenir l’actitud, continuar la ratxa i plantar-nos al Bernabéu a superar els de Zidane i posar-los tota la pressió. Cal sumar actuacions individuals convincents com les d’ahir de Granada de Neymar i Suárez i aconseguir superar les puntuals absències de Messi. Pels dos, és moment de seguir sumant gols; el brasiler ja ha arribat als 100 amb la samarreta blaugrana i l'uruguaià vol continuar conquerint camps a crit de “Cazador”. Marcar per sumar.

Per Aleñá, el jove futbolista que va debutar al camp del Granada, toca sumar confiança de Luis Enrique i sumar presències al primer equip. Ha de seguir treballant, des de la base, per fer-se un forat i forjar-se un lloc a l’onze. Per sumar a l’equip.

I és moment per Unzué per sumar en les oposicions per ocupar la banqueta del Camp Nou la temporada que ve. A parer meu, crec que és una aposta segura.

També és moment de seguir sumant en positiu en l’homenatge a Johan Cruyff i mantenir ben viva la flama del seu llegat. Em sembla respectable i genial la idea de posar el seu nom al futur “Miniestadi” i de deixar la seva empremta a un carrer de Barcelona. Però m’hi falta un pas més; quelcom emotiu i que vaig més enllà en pro de la memòria cruyffista.

És moment de sumar i no restar, de multiplicar, de mirar endavant. És moment de futbol.

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee