Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Si esperem, els tindrem

Cap dels dos han començat bé però hi ha una llum al fons del túnel. Però encara l'han de trobar...
Si esperem, els tindrem
Si esperem, els tindrem
Cap dels dos han començat bé però hi ha una llum al fons del túnel. Però encara l'han de trobar...

Ja portem més de deu partits sense poder comptar amb el venut Pedro. I ja podem fer una petita visió del rendiment que han ofert els jugadors del planter (Munir i Sandro) que lluiten per poder quedar-se a les files blaugranes a partir de gener.

Gràcies a la maleïda pèrdua de l’astre argentí, els dos han optat de molts minuts en els últims partits. En Luis Enrique ha anat variant un o altre depenent del joc o del temps que portava l’altre al terreny de joc, és a dir, ha sigut just amb els dos i els hi ha donat els mateixos minuts per poder demostrar que mereixen estar en aquest Barça.

A partir d’aquí, podem veure que cap dels dos ha sigut determinant en cap partit. Cap dels dos ha aconseguit cap gol aquesta temporada, cosa preocupant tenint en compte que han jugat quasi tots es partits de la vigent campanya.

Per part de Sandro, ha jugat 11 partits dels quals ha disputat 374 minuts. En la majoria d’aquests ha sortit des de la banqueta i ha intentat revolucionar una mica el partit, encara que no es sent còmode havent de connectar amb les dues bèsties que té com a companys. En aquests cas, Sandro no ha donat bons resultats ja que encara que li sobre entrega, li falta el toc de vareta que necessita un jugador del Barça. Potser aquest toc el tindrà en un futur, però ara no.  Aquest jugador necessitaria ser cedit a la Premier per a que pogués treure tot el futbol d’atac que té i que pogués créixer com a jugador. Ara no es jugador pel Barça.

A l’altre cantó, trobem a Munir. Aquest jugador ha jugat més minuts que Sandro, però no masses més. Encara que Munir tampoc ha fet cap gol aquesta temporada, ha distribuït més joc que el seu company de Gran Canaria. Ha aconseguit donar-li punts al Barça en partits molt importants, com per exemple aquella jugada contra el Bayer Leverkusen al Camp Nou que van donar-li la victòria als blaugranes. No està sent decisiu ni està oferint uns resultats excelsos, però amb esforç, sacrifici i molt d’entrenament, pot convertir-se en un bon davanter pel Barça. Munir al contrari que Sandro, no hauria de sortir cedit ja que ha d’amarar-se del joc del Barça i per això necessita estar al club, amb els companys i amb la filosofia Barça. 

En definitiva, cap dels dos ha començat bé, però amb un conjunt de passos i molt d’esforç poden arribar a ser els davanters de futur del Barça.

Bruno Nevado De Wilde

26/10/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee