Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

S'ha de vigilar

S'ha de vigilar molt el que es diu i el que es fitxa posteriorment.
S'ha de vigilar
S'ha de vigilar
S'ha de vigilar molt el que es diu i el que es fitxa posteriorment.

En les últimes setmanes, els diaris esportius més importants de l’entorn culé han fet sonar les campanes amb els possibles fitxatges de Van Persie i Lavezzi. No diguem bajanades.

Encara que a priori sembli descabellat que qualsevol entès de futbol aprovi algun d’aquests dos fitxatges, hi ha gent que els està recolzant. Es creuen que passarà com l’any 2004 quan es va fitxar Larsson amb 34 anys i va donar un rendiment impressionant. Es creuen que serà una revolució i que ajudarà al Barça amb els seus objectius. I no dic que no, però arriscar-se a això es molt perillós. També per culpa d’això, el Barça pot perdre de fitxat joves talents com Kevin Volland o Icardi que orbiten a Can Barça.

Si ens mirem els perfils dels jugadors, no podem observar un bon rendiment ni durant la passada temporada ni en aquesta. En el cas d’en Van Persie trobem que porta 5 gols en 13 partits en una lliga molt inferior al suposat nivell d’un jugador com ell. I per part de Lavezzi veiem com només porta un gol en 11 partits.

A part Lavezzi té 30 anys i tant el seu rendiment futbolístic com el seu preu de mercat està caient en picat. I en el cas de Van Persie, té 32 anys i està en el final de la seva carrera com a professional d’alt nivell.

Després de dir això, citarem a Schuster: “No hase falta disir nada más”

 

Bruno Nevado De Wilde

 

20/10/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee