Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Senzillament indignant

La UEFA no té vergonya i ho demostra amb cada acte fa...
Senzillament indignant
Senzillament indignant
La UEFA no té vergonya i ho demostra amb cada acte fa...

El gran llibre de les estelades i la UEFA, segueix escrivint-se, i aquesta setmana ha tocat el capítol més estrany i en part ofensiu del llarg llibre que té pinta d’inacabable.

Després de la desproporcionada sanció i les diferents reiteracions de que són actes revolucionaris i ofensius, la UEFA s’ha lluït amb un vídeo que està portant i portarà cua. Un vídeo promocional de la següent jornada de Champions, en el grup on juga el Barça. En aquest vídeo es poden veure un conjunt d’aficionats del Barça, de la Roma, del Bayer Leverkusen i del Bate Boríssov. Fins aquí tot normal, però hi ha una part del vídeo, que dura poc més de cinc segons, on es pot observar una estelada immensa que es situa en el Camp Nou.

Això demostra una vegada més la incongruència i la incoherència d’un òrgan futbolístic, que junt amb la FIFA, va a la deriva institucional. Un òrgan que primer manifesta el seu descontent amb la mostra d’estelades i que arriba a imposar una sanció de 60 000€ al Barça per aquest fet, i que després mostra un vídeo publicitari sobre la pròxima jornada de Champions, on es veu una gran estelada inundant la pantalla. Indignant.

Aquest fet hi ha moltes formes d’interpretar-lo, com per exemple que sigui un pas enrere de la UEFA davant de les sancions o com un intent d’acord davant de la poca negociació amb els aficionats que no estan d’acord en amagar el seu sentiment polític, però jo ho veig d’una altre forma.

La UEFA s’està mofant del Barça i de cadascú dels seus aficionats que treu la tant jutjada bandera. És a dir, un òrgan importantíssim en el món de futbol, sanciona al Barça per la revelació d’estelades en partits internacionals, i després aquest mateix òrgan ensenya aquesta estelada (i a més grandiosa) en un vídeo publicitari? Li mengen el cap a l’aficionat per a que no tregui la bandera i després ells ho anuncien com part de l’espectacle que és el futbol? Indignant!

Estan jugant amb els sentiments polítics i això si que s’hauria de sancionar. A vegades la gent que més mana és la més hipòcrita i la que menys consciència política/amorosa té.

Bruno Nevado De Wilde                               

13/11/2015

Comentarios
Els blogs

No Ney, no. No cuela. No eres el joven jugador que sale de su pais con la ilusión de fichar por un grande, un gran proyecto, un gran reto...

Lee

A aquestes hores ja és oficial. O això diuen. No obstant ja és un fet que Neymar ha comunicat a la plantilla, i al cos tècnic, que marxa...

Lee

Marketing is a discipline composed by 7 tools. Among the best known are Direct Marketing, Advertisement and Public Relations. The last...

Lee