Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Sense paraules

Messi va tornar a silenciar el Bernabéu i amb un gol a l'últim minut aviva la lluita pel títol de Lliga. El Barça encara té esperança!
Sense paraules
Sense paraules
Messi va tornar a silenciar el Bernabéu i amb un gol a l'últim minut aviva la lluita pel títol de Lliga. El Barça encara té esperança!

Quin clàssic! Quina manera de disputar-se el partit! Quina emoció! I quin desenllaç! El partidàs que vam viure ahir al Bernabéu és d’aquells que costa d’oblidar. Tant per la competitivitat entre Barça i Madrid, com pel resultat, com, sobretot, per l’actuació de Messi. Perquè, una vegada més, ho ha tornat a fer. Amb la complicitat de Sergio Roberto, que s’està subscrivint a intervencions èpiques, va cavalcar in extremis i va signar un dels gols més antològics dels clàssics dels últims temps

El partit en si va ser entretingut, amb propostes ofensives dels dos equips, canvis de cops, oportunitats, disputes, polèmica --poca per ser un Clàssic-- i intervencions estel·lars dels porters, que van connectar en una simbiosi de futbol pur.

I en una cita amb el futbol desfermat, Messi és el primer a arribar. Sempre ens omplim la boca amb alabances cap a l’argentí, però és que ell s’omple les bótes de màgia. No hi ha més. La culpa és seva, que no para de sorprendre’s.

I en termes de sorprendre’ns, fins i tot, ja ens impressionen les seves celebracions, plenament poètiques i perseguint un efecte seductor entre la culerada. El seu art al camp s’està traslladant a l’eufòria posterior.

Tot aquest escenari fa que després de partits com el d’ahir ens tornem a quedar muts per definir l’argentí. Ell s’ho ha guanyat.

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

El Barça de Valverde ja està en marxa en plena pretemporada i l'estrena no podia ser millor, victòria 1 a 2 davant de la Juventus a la...

Lee

En l'article de la setmana passada vam fer un repàs als jugadors que, després de la valoració del seu rendiment i l'anàlisi del seu futur...

Lee

Això és el que sembla que regni en el si de la Junta Directiva. La veritat és que no sabem ben bé per on van els trets en cap de les...

Lee