Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Secundaris protagonistes

Els secundaris del Barça estan tenint moltes oportunitats de reivindicar-se individualment, però no tots les estan aprofitant de la millor manera.
Secundaris protagonistes
Secundaris protagonistes
Els secundaris del Barça estan tenint moltes oportunitats de reivindicar-se individualment, però no tots les estan aprofitant de la millor manera.

D’oportunitats no en faltaran. Submergits en la competició i immersos en el flux de partits constants, si una cosa estan tenint els jugadors del Barça recentment, són oportunitats de jugar i de demostrar la seva categoria. Davant les absències destacades i les urgències col·lectives, se’ls hi ha obert la porta a disposar de minuts valuosos per guanyar confiança; la seva i la del mateix Luis Enrique. Alguns ho estan esprement al màxim, però d’altres no n’estan traient el rèdit que voldrien.

En positiu, Sergi Roberto està sent el nom propi d’aquest inici de la temporada. Va començar embalat, amb un estat de forma majúscul i una gran capacitat d’adaptació al nou rol a l’equip: la posició de lateral. Un lloc que ni ell s’hauria imaginat, però que va saber interioritzar amb naturalesa. I amb tot això, que va arribar la lesió d’ara fa deu dies davant el BATE i tots ja vam pensar que aquesta espurna s’apagaria. Doncs res. Dissabte va tornar --sent titular-- i va ser el millor de l’equip. Sent decisiu, governant la zona, convencent al mig del camp i, sobretot, oferint dues assistències a Suárez i a Neymar, la primera de taló. Atrevit i convençut, va ser el millor blaugrana.

A l’altre extrem, però, Munir i Sandro no han sabut explotar l’ocasió i han quedat un pas enrere quan més necessitaven sobresortir. Amb les absències destacades, han tingut l’oportunitat de demostrar que estan preparats, però han caigut en l’intent. I és que entre els dos, amb més de 1.000 minuts disputats, no han marcat ni un sol gol. I ara que arriben els compromisos forts i els cracs ja es recuperen, no es menjaran un rosco.

L’important, però, és que l’equip ha sabut respondre davant els reptes que se li han presentat, i ha guanyat algunes figures que seran molt necessàries més endavant. No només avançada la temporada, quan les cames dels titulars necessitin descans, sinó que també, i fonamentalment, per construir les bases del Barça del futur. I això és el més important.

PD: És trist que es generi tant enrenou amb una simple celebració de Haloween. Els jugadors del Barça que bromegen disfressats i acaben portant tota una polèmica incomprensible. Primer ens queixem que els futbolistes són massa seriosos i no surten mai de la rectitud més formal, i quan intenten fer alguna cosa, quan intenten ser distesos i propers, ens queixem que s’han passat. Deixem-los fer, home! Estem perdent el sentit de l’humor...

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee