Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Reflexiona Barça

El Barça ha fet molts fitxatges nefastos al llarg dels últims anys. Es poden solucionar? Com solucionar-ho?
Reflexiona Barça
Reflexiona Barça
El Barça ha fet molts fitxatges nefastos al llarg dels últims anys. Es poden solucionar? Com solucionar-ho?

Durant les últimes campanyes el Barça ha realitzat fitxatges que han sigut o polèmics, o desproporcionats que han portat rebombori a Can Barça i que han provocat acomiadaments, dimissions i fins i tot eleccions.  Ja és hora de que el Barça fixi amb una mica de sensatesa, força i amb interès de present, però sobretot de futur.

Aquest és un repàs dels fitxatges més polèmics, que encara que alguns hagin produït bons resultats, es podrien haver evitat i realitzar un fitxatge més sensat i amb més rigor que hagués ofert millors resultats esportius. Els fitxatges polèmics per altres aspectes els deixarem de costat. 

Jérémy Mathieu:  Encara que va fer una bona primera temporada, es podria haver evitat un fitxatge de 20 milions d’euros per un jugador que aleshores tenia 30 anys i que no havia sobresortit en el Valencia.  Un dels possibles recanvis a aquests jugador actualment podria ser Alberto Moreno.

Douglas: Aquests ha sigut el fitxatge més nefast que ha realitzat el Barça des de la contractació de Txigrinski. Es un jugador que només ha jugat un parell de partits oficials (Divuitens de final contra l’Osca) en una temporada i poc més. Va costar 6 milions d’euros, i venia d’un club on no el volien per la seva falta de qualitat. Per una mica més es podria haver fitxat a Erik Durm.

Vermaelen: Encara que jo sigui un gran defensor d’aquest jugador, s’ha de veure com un error garrafal de Barça tenint en compte que el va fitxar amb 29 anys, amb una lesió crònica i per 16 milions d’euros. Donarà resultats, però quan? Actualment ja té una edat i encara que es recuperi i torni a ser el d’abans, no durarà massa temps. Un fitxatge que podria substituir a Vermaelen seria Aymen Abdennour.

Amb això podem veure que el Barça ha de cercar més en el mercat i s’ho ha de pensar dos cops abans de fitxar, perquè desprès mira que passa...

Bruno Nevado De Wilde

13/10/2015

 

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee