Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Raó Xavi

El Barça no està realitzant un bon inici de temporada. El joc s'ha degenerat bastant, i careix de força i personalitat. La "culpa", la té el millor jugador de futbol de la història catalana, en Xavi.
Raó Xavi
Raó Xavi
El Barça no està realitzant un bon inici de temporada. El joc s'ha degenerat bastant, i careix de força i personalitat. La "culpa", la té el millor jugador de futbol de la història catalana, en Xavi.

El Barça no està oferint la seva millor cara últimament, però encara que en la premsa més polèmica li ofereixin la culpa a el equip en general, que també la tenen, la raó principal s’anomena Xavi.

L’equip està trobant a faltar al gran capità, al seu joc, a la seva sortida de pilota, i el més important, la personalitat que li donava a l’equip barcelonista. La seva absència en el mig del camp, ha creat estranyesa en el moment de regular el joc, i fa que els jugadors els hi costi saber a on anar i quan anar.

No només es troba a faltar a Xavi com a jugador que dona personalitat, sinó com també aquell jugador que aporta recanvi i que amplia la plantilla. És una baixa molt dura, i que li costarà molt de temps assimilar al Barça, ja que Xavi ha estat des de molt petit lligat al Barça, i sempre ha donat el màxim en el terreny de joc, tenyint així un equip amb la seva filosofia de joc.

I també és normal que se’l trobi a faltar, tenint en compte que ha sigut el millor futbolista català de tota la història. La seva qualitat era indomable, i tenia una capacitat de reacció molt major a la dels altres jugadors. 

S’ha d’aprendre a viure sense ell, però això sera difícil, ja que el equip s'ha de reestructurar de forma que no es necessiti un jugador com Xavi per poder donar bon joc. Això pot ser questió de partits, de mesos o de temporades... El temps dirà...

Comentarios
Els blogs

“Sóc del Barça”. Fàcil dir-ho. Potser cada cop més complicat definir-ho. Com a mínim ho és per mi, que sóc dels “de sempre”. Sóc del...

Lee

Fins la instauració del campionat de lliga els enfrontaments entre el Barça i el Madrid eren majoritàriament amistosos o competicions considerades "no oficials". L'abril de 1917 després dels incidents del campionat d'Espanya de 1916, es van enfrontar en una competició amistosa per a l'obtenció d'un trofeu donat per Mariano Foronda

Lee

No Ney, no. No cuela. No eres el joven jugador que sale de su pais con la ilusión de fichar por un grande, un gran proyecto, un gran reto...

Lee