Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Què farem amb Masip?

Un gran problema que es presentarà a Can Barça aquest estiu i que hem de pensar ja
Què farem amb Masip?
Què farem amb Masip?
Un gran problema que es presentarà a Can Barça aquest estiu i que hem de pensar ja

Un gran dubte que té moltes respostes, però que no totes són beneficioses per l’organisme màxim (Barça). Masip és un jugador que porta molts anys arrelat al Barça i que encara que no tingui l’edat d’una jove promesa, no ha explotat com a jugador. Amb 26 anys i centenars de suplències a la seva esquena, Masip és un jugador que ha tingut moltíssima paciència amb l’esperança de poder arribar a ser el nou Víctor Valdés. Aquesta esperança es va diluir amb l’arribada del guardaespatlles alemany, Ter Stegen.

El seu rendiment no ha sigut el millor en els partits on ha participat, i això fa que se’l posi en dubte de cara a la pròxima temporada. Si és veritat que no ha jugat quasi res, quan ho ha fet ha encaixat gols amb molta facilitat contra equips de baix nivell.

Les opcions que pot encarar el Barça son dues, vendre’l i deixar que faci la seva carrera per un altre costat ja que a Barcelona no té lloc on poder desenvolupar-se. L’altre i més egoista seria mantenir al jugador per tenir un recanvi a la banqueta per els partits de fira que els titulars no voles jugar.

El dilema que envolta aquest jugador és molt complex i el Barça haurà d’estudiar molt bé el tema per poder extreure conclusions sensates que produeixin un efecte positiu per les dues parts. 

 

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee