Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

PSG VS FC BARCELONA
PSG VS FC BARCELONA
TUIT: Quan de cop l’equip deixa de competir i perd de manera inexplicable fent un ridícul espantós @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: Quan de cop l’equip deixa de competir i perd de manera inexplicable fent un ridícul espantós @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

En Quim deia que no recordava una derrota com la d’avui contra el PSG però jo en recordo una de no fa gaire que va fer molt de mal. I no va ser només un mal partit, en van ser dos. Vàrem perdre per 4 a 0 a camp del Bayern de Munich. El partit de tornada es va vendre com el de la gran remuntada però la realitat va ser que ens en van fer 3 més. El partit de casa va ser tan desastrós com el d’anada i després del tercer gol vam marxar cap a casa. Veure l’equip perdre perque no competeix em fa molt de mal, no ho puc soportar. Quan els veig cap cots, que no es parlen, que no s’animen entre ells i amb la mirada perduda em fa mal. Perque els que juguen són ells però els que patim som nosaltres! Els que no dormim, els que ens costa sopar, els que ens emprenyem som nosaltres.

Les derrotes intento oblidar-les ràpid però les que es produeixen com la d’avui és difícil. Ho entenc tot però no que no es corri, es lluiti, es competeixi. Quan l’equip surt al camp sense ganes i sense actitud. Quan abaixen els braços i els veus anar darrera la pilota sense convicció ni força llavors és quan m’emprenyo i no els entenc. Jo donaria el que fos per poder ser jugador del Barça i si ho aconseguís moriria abans de donar una imatge tan lamentable com la d’avui.

Mirant l’alineació quí es podia pensar que amb l’equip de gala faríem aquest ridícul! Jo, al Nostradamus, vaig posar el mateix equip però amb Rakitic enlloc d’André Gomes i el vaig posar només pel fet que fa més temps que juguen junts i penso que s’entenen millor però si Luis Enrique creu que André Gomes ho pot fer millor jo no tinc res a dir!

Pel partit de tornada només espero que surtin a competir. Ja tinc coll avall que la remuntada és pràcticament impossible, jugadors, entrenadors, premsa i afició no tenen cap esperança però us imagineu si fem un 5 a 0! Aquesta plantilla és boníssima, millor que la del PSG! Em sap greu que només jo confiï en ells i això que sóc la típica culer pessimista de tota la vida!!

Si acabem perdent doncs tampoc passa res en realitat. Portem un munt de temps guanyant i gaudint d’uns grans jugadors. Hi ha hagut tardes que el futbol ha estat meravellós i als que ens agrada aquest esport n’hem gaudit molt.

També ens anirà bé tenir només una competició. Les rotacions ja no seran tan necessàries i els jugadors estaran més concentrats en els equips de la lliga i no patiran viatges ni pressió extra. Així podran preparar els partits amb temps no com el d’ahir on Emery ens va donar un bany a tots els nivells. També és cert que ell ens té més ganes que nosaltres a ell i que amb el partit d’ahir s’ha tret una espineta que tenia de fa temps. Segurament  no és el millor dia per nosaltres però ja no hi ha marxa enrera.

Pel que fa a la polèmica amb Jordi Grau doncs entenc que ve de lluny. No és una reacció normal com es va veure uns minuts després a la roda de premsa. Jordi Grau també va tenir una reacció de Pep Guardiola amb resposta monosil·làbiques. Per tot això, entenc que no és un fet aïllat, que hi ha alguna cosa que no sabem i que si una majoria reacciona contra una persona el problema no és de la majoria, no? Ja he dit en altres entrades al blog que la premsa és bastant parcial i malintencionada i, potser Luís Enrique va explotar en un moment on no tocava però això ens passa a tots. Vas omplint el got fins que vessa i la darrera gota potser és una cosa greu però tu ja no pots més.

Salut i èxits!!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee