Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Prova de foc per Kranevitter

El jugador argentí passarà de forma molt possible per una prova de foc que el pot portar a vestir de blaugrana
Prova de foc per Kranevitter
Prova de foc per Kranevitter
El jugador argentí passarà de forma molt possible per una prova de foc que el pot portar a vestir de blaugrana

El Barça viatja Japó amb la intenció d’emportar-se el mundial de clubs a casa i plasmar l’emblema de campions mundials al centre del pit. Aquesta il·lusió passa per vèncer, primer, a l’equip xinès Guangzhou del exseleccionador brasiler, Scolari. Si el Barça aconsegueix vèncer a Aquest equip de classe más bé baixa (comparat amb els europeus) s’enfrontarà contra un clàssic argentí, el River Plate (també hem de suposar que el River fa els seus deures i es classifica per la final).

Si els dos grans aconsegueixen arribar a la final, no només podrem veure un excels partit, sinó que també podrem veure a una de les perles del River Plate temptada per l’equip blaugrana. El jove Kranevitter juga com a pivot o centre campista. És el successor natural de Mascherano a la selecció argentina i també ho podria ser a Can Barça.

El jove argentí de 22 anys està lluitant per rebre ofertes portentoses i agradables d’Europa i un partit com aquest podria donar-li el cop definitiu per a què un gra europeu el fitxés. En múltiples ocasions ha sigut relacionat amb el Barça i seria un bon escenari per a que Robert pogués observar-lo.

Encara que ja estigui contractat per l’Atlètic de Madrid, el jugador vol aspirar a un major ja que amb l’actual centre del camp que té l’equip blanc i vermell, li costaria entrar de titular.

Primer de tot estan les semifinals i aquestes decidiran si aquest jugador es mostra al Barça o no ho fa i tot es queda en un intent.

Bruno Nevado De Wilde

14/12/2015

Comentarios
Els blogs

“Sóc del Barça”. Fàcil dir-ho. Potser cada cop més complicat definir-ho. Com a mínim ho és per mi, que sóc dels “de sempre”. Sóc del...

Lee

Fins la instauració del campionat de lliga els enfrontaments entre el Barça i el Madrid eren majoritàriament amistosos o competicions considerades "no oficials". L'abril de 1917 després dels incidents del campionat d'Espanya de 1916, es van enfrontar en una competició amistosa per a l'obtenció d'un trofeu donat per Mariano Foronda

Lee

No Ney, no. No cuela. No eres el joven jugador que sale de su pais con la ilusión de fichar por un grande, un gran proyecto, un gran reto...

Lee