Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Prova de foc per Kranevitter

El jugador argentí passarà de forma molt possible per una prova de foc que el pot portar a vestir de blaugrana
Prova de foc per Kranevitter
Prova de foc per Kranevitter
El jugador argentí passarà de forma molt possible per una prova de foc que el pot portar a vestir de blaugrana

El Barça viatja Japó amb la intenció d’emportar-se el mundial de clubs a casa i plasmar l’emblema de campions mundials al centre del pit. Aquesta il·lusió passa per vèncer, primer, a l’equip xinès Guangzhou del exseleccionador brasiler, Scolari. Si el Barça aconsegueix vèncer a Aquest equip de classe más bé baixa (comparat amb els europeus) s’enfrontarà contra un clàssic argentí, el River Plate (també hem de suposar que el River fa els seus deures i es classifica per la final).

Si els dos grans aconsegueixen arribar a la final, no només podrem veure un excels partit, sinó que també podrem veure a una de les perles del River Plate temptada per l’equip blaugrana. El jove Kranevitter juga com a pivot o centre campista. És el successor natural de Mascherano a la selecció argentina i també ho podria ser a Can Barça.

El jove argentí de 22 anys està lluitant per rebre ofertes portentoses i agradables d’Europa i un partit com aquest podria donar-li el cop definitiu per a què un gra europeu el fitxés. En múltiples ocasions ha sigut relacionat amb el Barça i seria un bon escenari per a que Robert pogués observar-lo.

Encara que ja estigui contractat per l’Atlètic de Madrid, el jugador vol aspirar a un major ja que amb l’actual centre del camp que té l’equip blanc i vermell, li costaria entrar de titular.

Primer de tot estan les semifinals i aquestes decidiran si aquest jugador es mostra al Barça o no ho fa i tot es queda en un intent.

Bruno Nevado De Wilde

14/12/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee