Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Procés d’humanització

Després d’unes setmanes estel·lars, el Barça va empatar a Mestalla i va demostrar que, lluny de ser invencible, li queden alguns detalls per millorar.
Procés d’humanització
Procés d’humanització
Després d’unes setmanes estel·lars, el Barça va empatar a Mestalla i va demostrar que, lluny de ser invencible, li queden alguns detalls per millorar.

Tard o d’hora havíem d’aturar-nos. “Cap equip ho guanya tot”, va dir Luis Enrique a inicis de la setmana passada, i val més que perdem punts ara, que encara tenim temps de reacció, que no que se’ns escapin en el futur en partits clau. Però bé, no ens deprimim ara per una petita relliscada inoportuna després d’una travessia repleta de conquestes.

I és que ja hauríem signat estar així fa dos mesos: líders a la Lliga, a quatre punts del Madrid i classificats pels vuitens de la Champions --i evidentment de la Copa--, després d’haver superat una lesió de Messi i havent solucionat els problemes en defensa. Estem en una posició privilegiada i això que ja hem jugat els camps més difícils de la Lliga. A la segona volta, amb Arda i Aleix, rebrem els rivals més complicats al Camp Nou i, en principi, els hauríem de derrotar.

Tanmateix, dissabte no vam acabar de reblar el clau. Que si la pilota es desvia, que si no fem l’última passada, que si el defensa hi posa la cama o el porter treu la mà... va passar de tot i només vam aconseguir un gol d’entre tantes i tantes oportunitats. I el València, un contraatac, un gol. En qualsevol cas, però, el Barça es va mostrar competitiu, disposat a lluitar i amb voluntat de tirar endavant el partit. Això és el més important i els gols ja arribaran. Que ja se sap que a vegades si la piloteta no vol, ningú la farà entrar.

I ara, seguint amb la modèstia com a bandera i sentint la responsabilitat de les grans cites, ja ens preparem per marxar, d'aquí a pocs dies, cap al Japó. Sabem què podem fer, som conscients de les dificultats i estem convençuts que ho podem aconseguir. Només depèn de nosaltres seguir fent gran aquest club i acostar les excel·lències terrenals d’uns jugadors irrepetibles al grau de divinitat.

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee