Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Preparats, llestos, a fitxar!

Quin estiu que ten per endavant
Preparats, llestos, a fitxar!
Preparats, llestos, a fitxar!
Quin estiu que ten per endavant

Amb Eurocopa, Copa Amèrica i Jocs Olímpics s'acosta un estiu mogudet i ple de notícies que faran buidar les carteres més plenes del món futbolístic. Un estiu amb qualitats de llegendari si no fos per la falta d'un galàctic negociable pel qual competir. Veure lluitar als millors equips per un jugador en concret tot l'estiu, mentre es van tancant altres negociacions secundàries que omplin les portades dels diaris, sempre és un espectacle digne de veure que, normalment, es conclou a falta de poques hores del final del mercat.

Aquest any, encara que no hi hagi un jugador estrella pel qual competir (per culpa de l'alt preu de Pogba que fa impossible entaular conversa), es preveu un estiu fantàstic on el preu anirà saltant amunt i avall depenent del rendiment dels pupils en les seves seleccions . Tant l'Eurocopa per als més coneguts, com els Jocs per a aquests jugadors que no són escollits normalment per les seves seleccions, seran l'aparador perfecte on exhibir-se.

Si ens centrem en el cercle culer, hi ha molts jugadors que estan orbitant en aquest moment gràcies a múltiples rumors ideats pels mitjans de comunicació més coneguts de l'àmbit blaugrana. Durant les últimes setmanes, a falta de notícies suculentes, han anat sortint noms i noms sense cap fonament que, d'alguna forma, s'han acabat solidificant com opcions reals per a la següent campanya.

Tot això vol dir que el mercat no està fred. Els equips ja són a les seves caselles de sortida i en menys de quinze dies començaran a córrer per enxampar les millors ofertes i presentar als seus futbolistes (encara que molts jugadors ja estan "contractats").

Bruno Nevado De Wilde

17/06/2016

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee