Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Pogba? No siusplau

Els múltiples rumors i notícies que han sorgit en els últims mesos fan preveure que el futur de Paul Pogba serà vestit de blaugrana. Però, serà un bon fitxatge? Jo crec que no
Pogba? No siusplau
Pogba? No siusplau
Els múltiples rumors i notícies que han sorgit en els últims mesos fan preveure que el futur de Paul Pogba serà vestit de blaugrana. Però, serà un bon fitxatge? Jo crec que no

Paul Pogba és un jugador de la Juventus que sona arreu d’Europa i que el relacionen estretament amb el Barça. Centrecampista de 22 anys provinent de Guinea però nacionalitzat a França, actualment juga a la Juve. Anteriorment jugava en el Manchester United, però va ser venut fa 3 temporades per 3,5 milions, el que va ser sens dubte un error garrafal del conjunt anglès. És un jugador alt (1,88 cm), amb molt de portent físic, però amb velocitat i agilitat. En definitiva, un portent físic amb una qualitat senzillament impressionant.

Encara que sigui una de les promeses de futur més importants d’Europa, no encaixaria en el Barça per diferents raons:

-   Preu : El seu preu de mercat ronda uns 50 milions, però la Juve no el deixaria anar per menys de 80 com mínim.

-   Ego : És un jugador que encara que sigui jove, està acostumat a ser el millor del seu equip, i això seria un handicap pel jugador francès, degut a que tindria molts jugadors que serien millor que ell i que manarien més.

-   Agent : L’agent de Paul Pogba és Mino Raiola. Aquest agent no té massa bones relacions amb l’entitat blaugrana per culpa del cas Ibra. Com a part positiva d’aquesta aspecte podríem destacar la sí bona relació amb l’actual comitè de fitxatges. Però igualment haurien problemes, ja que el seu representant no es talla la llengua, i les polèmiques serien molt comunes.

-   Poca experiència : Recordem que és un jugador de només 22 anys, i el volen portar com a substitut de Xavi! No té experiència ni resistència mental per agafar aquest rol tan rellevant en un Barça que ve de guanyar el triplet i que se li exigirà el màxim.

-   Salari anual : Aquesta és una de les raons més importants. Fa uns mesos Raiola va tenir diferents converses amb Braida en les quals deia que si Pogba anés al Barça seria el que MÉS COBRARIA PER DARRERE DE MESSI. Cosa desproporcionada, i que fa riure tenint en compte els cracks que hi ha en el Barça. 

En definitiva, un jugador que si només et fixes en l’aspecte futbolístic, el contractes al moment; però si mires el paquet sencer, prefereixes deixar-lo on és.

Personalment penso que Pogba és i serà un dels millors jugadors d’Europa, però ha de baixar els fums perquè encara és molt jove i ha d'aprendre molt en tots els aspectes. Futbolísticament parlant m’encantaria que jugués al Barça, però s’ha de mirar amb lupa els extres, i aquí Pogba perd.

Bruno Nevado De-Wilde

12/10/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee