Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Per un web més dinàmic
Per un web més dinàmic
Jo m'hi perdo: algú ho havia de dir

El lloc web oficial del club està molt bé, però trobo que hi ha informacions d’interès que queden poc visibles, amagades per la quantitat d’informació gràfica i de text, amb gran nombre de notícies que s’hi van afegint cada dia, com ha de ser. Els índexs són massa genèrics, i l’accés a segons quines coses queda diluït en el conjunt, si no hi ha un enllaç directe des del portal inicial. Em diran que és culpa meva si m’hi perdo, ja que hauria d’estar contínuament atent a tot el que s’hi publica. Ho accepto, i admeto que no hi entro pas cada dia; però quan ho faig, m’hi perdo i em costa de trobar les coses.

Per exemple: jo no vaig saber veure al web quan s’iniciava el període d’inscripcions per demanar entrades per Leverkusen. No dubto que hi devia sortir, però jo no me’n vaig adonar. Sí que vaig veure —al web d’un diari esportiu, abans que al del club— que s’havia tancat el període d’inscripció, i que no s’havien demanat totes les entrades disponibles, de manera que no calia fer sorteig. Vaig trucar de seguida a l’oficina d’atenció al soci (OAB) per mirar d’aconseguir una entrada de les sobreres, però em van dir que ja no hi podien fer res.

Amb les entrades per al Villanovense (Diada del Soci Solidari) m’ha passat igual: no vaig saber veure enlloc que s’avisés del canvi de sistema respecte d’anys anteriors, ni sóc conscient d’haver rebut cap missatge electrònic, com sovint me n’envien informant d’altres coses. Es veu que calia confirmar l’assistència mitjançant un formulari que hi havia al web oficial, i fer-ho abans del 9 de novembre —gairebé un mes abans del partit—. Em vaig assabentar del canvi de mètode massa tard: la nit del dimarts 24 de novembre, al Barça-Roma, quan un altre abonat m’ho va dir. Vaig trucar el dimecres 25 a l’OAB i em van dir que em garantien una localitat en una altra zona de l’estadi, però havia d’anar a recollir-la a taquilla qualsevol dia, inclòs el mateix dia del partit. He de dir que l’endemà, dijous 26, vaig rebre un email del club informant-me, ara sí, d’això mateix, ja que “no havia pogut confirmar l’assistència en el termini fixat”.

Com que visc a 80 km de Barcelona, vaig aprofitar el partit de dissabte 28 contra la Reial Societat per recollir l’entrada. Em van atendre molt amablement i em van donar la localitat, no pas sense haver de fer prop de vint minuts de cua, ja que eren molts els abonats que venien amb la mateixa intenció, i a les taquilles tan sols hi havia un únic ordinador programat per fer-ho. Entre els que esperàvem, tothom se n’havia assabentat pel boca-orella, i ningú era conscient d’haver rebut cap missatge informatiu abans del 9 de novembre.

Crec que les coses es podien haver fet millor. Tinc dubtes sobre si és correcte que el club pugui alliberar unilateralment una localitat que els abonats ja teníem pagada; potser en la lletra menuda de les normatives aquest fet hi és previst, però em sembla poc seriós. Ja entenc que, amb el sistema vigent fins l’any passat, es devien trobar amb molta gent que no alliberava el seient i tampoc no hi venia; però trobo que aquest canvi era prou important com per haver-lo comunicat d’una forma molt més clara i destacada. De tota manera, com que he obtingut per aquest dia una localitat millor que la meva habitual, no em puc queixar... excepte de la dificultat de trobar al web segons quines informacions. Caldria extremar la cura en la comunicació amb els socis.

L’important és que el partit del dia 2 hi haurà una bona entrada. A part de l’ús solidari dels seients alliberats, hi ha diversos fets que hi juguen a favor: a) el partit es juga a primers de desembre, no com altres anys prop de la setmana de Nadal; b) es juga a les 8, no pas a les 10 de la nit; c) el resultat de l’anada va ser 0-0, o sigui que no val a badar; i d) no es televisa en obert, sinó per un canal de pagament. Pronostico que el dia 2 hi haurà cues a les taquilles, d’abonats despistats intentant aconseguir una localitat a canvi de la seva habitual. I en fi, que es vegi un bon partit, que no es lesioni ningú i guanyi el Barça. 

 

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee