Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Per què Neymar?

El tema s'està allargant massa i ningú fa res per evitar-ho
Per què Neymar?
Per què Neymar?
El tema s'està allargant massa i ningú fa res per evitar-ho

La història ens dona l’esquena.  La història del Barça no es un bon referent on fixar-se per preveure el futur de Neymar. El jugador brasiler es troba en un cercle maleït que fa trontollar el seu futur a Can Barça. Els brasilers, en general, mai han triomfat al club blaugrana per diferents factors que han propiciat les seves marxes, la necessitat de cobrar més diners o de tenir més protagonisme en el terreny de joc els ha fet descordar-se per saltar del cotxe en marxa. Però, com no tots son iguals, un exemple de diferència es l’Alves, que ha estat jugant com a blaugrana durant 8 anys de la seva vida, impressionant. Però està clar que en Neymar no és com l’Alves...

En Neymar és un jugador que des de ben jove ja era catalogat com un dels referents mundials en el futur. Sempre ha sigut un pupil que l’han interposat a la resta i no ha format part de la “mediocritat” futbolística. La interposició involuntària del jugador com un dels millors, tant sigui de l’equip, com de la lliga o com del món, sempre ha sigut un handicap difícil de controlar per una persona tant jove amb tantes aspiracions.  I tot això comença a ésser un problema greu quan el futur anunciat  es converteix en present.  

La supèrbia que li han injectat per vena a en Neymar des de que va començar a jugar a futbol ha provocat ara que el jugador es prengui la llibertat de marejar als millors equips del món amb molta tranquil·litat. La facilitat de comunicació que li ofereixen les xarxes socials , l’ha aprofitat el davanter brasiler per enviar indirectes a tothom que té 190 milions d’euros a la butxaca. I es clar, això molesta a qui ho va pagar en el seu dia i ha d’anar repescant els continus missatges de la xarxa.

A més, la premsa de Madrid no deixa passar cap ni una i qualsevol paraula que sembla dirigida a un club diferent al blaugrana ja es una indirecta claríssima de que se’n vol anar del Barça. La veritat es que ja comença a incomodar les repetitives notícies sobre la marxa d’en Neymar. Però, per què ningú ho para?

Se suposa que totes les notícies respecte això debiliten la imatge del Barça com a entitat, i per consegüent la credibilitat d’en Neymar. Potser si que el fa créixer com a imatge comercial, però no com a jugador. I tot això ens fa preguntar, per què no ho desmenteix en Neymar? Molt fàcil, per que vol més diners. Actualment i quasi sempre els diners són els responsables del moviment de jugadors que, encara que estiguin molt a gust en el seu club, sempre busquen més i més. La voluntat del brasiler a cobrar més fa que aquest es plantegi marxar de l’entitat catalana i posar rumb a algun club amb més força monetària com el PSG o, fins i tot, el Reial Madrid.

Encara que al final es quedi aquí ja haurà deixat clar que li va la gresca i la promisqüitat amb altres equips. Sincerament espero que es quedi perquè es un gran jugador i pot aportar molt a l’equip on ja porta 3 anys, però si no posa remei a aquest joc de portades i inseguretats, seré el primer en demanar el seu adéu. Perquè el Barça i la seva integritat és més important que qualsevol jugador.

Bruno Nevado De Wilde

23/06/2016

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee