Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Per continuar remant

El triomf d’ahir del Barça dóna ales a l’equip i el manté a totes a la Lliga. L’equip blaugrana continua confiant en el títol.
Per continuar remant
Per continuar remant
El triomf d’ahir del Barça dóna ales a l’equip i el manté a totes a la Lliga. L’equip blaugrana continua confiant en el títol.

Sí, és cert, no depenem de nosaltres mateixos. Però tot continua obert. La distracció infantil de la setmana passada al camp del Deportivo, totalment justificable després de la inversemblança remuntada contra el PSG, ha penalitzat a l'equip, és evident, però no l'ha matat, ni de bon tros. Queden jornades per endavant i al Madrid li esperen partits incòmodes. Estic segur que el Barça si no deixa escapar cap punt més, s'emportarà aquesta Lliga.

Mirant el partit d'ahir, no em sembla pas malament la tàctica de Luis Enrique: atac 100%. Què hauríem dit si el Barça hagués fet un pas enrere? Segur que ens hauríem queixat d'haver renegat a l'essència. Puc acceptar que certes pujades de Piqué eren evitables i que no calia estar bolcats a l'atac completament. Però prefereixo un Barça compromès ofensivament que poruc al darrere. I avui ens ha sortit bé. Tres punts més i amb una imatge positiva. La Lliga continua oberta.

D'altra banda, del sorteig de la Champions, em quedo amb l'aparellament blaugrana, una de les millors eliminatòries que ens podia tocar. Ens enfrontarem a un rival històric, un equip amb passat --i testimoni del segon Triplet del Barça--, que té un bon present i és aspirant al títol. Alhora, però, no és d'aquells conjunts incòmodes o corcolls que sempre volem evitar. Es presenta una eliminatòria interessant però no sufocant, apassionant però sense tensió excessiva, dura però assequible. Augurem 180 minuts de bon futbol. Pel que fa a la resta, poca cosa a comentar. El Madrid, per fi, tindrà un rival seriós abans de les semifinals i haurà de tastar l'hostilitat de la Champions i les complicacions prèvies a les rondes finals.

Per això, però, encara queda temps... Ara és moment d'apel·lar a tot el que puguem per demanar als ens superiors que els jugadors del Barça surtin impunes del mecanisme torturador de les seleccions. Queda molt per endavant, molt complicat i molt decisiu, i hi han de ser tots al màxim. De nou, les seleccions s'interposen en el camí...

Un cop superem l'escull de les seleccions, caldrà continuar remant per esgarrapar punts a la Lliga i encarrilar els quarts de final a la Champions. Arriba l'abril, arriba el mes decisiu de la temporada.

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee