Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

OSASUNA VS FC BARCELONA
OSASUNA VS FC BARCELONA
TUIT: Quan jugàvem amb només dos jugadors estrangers. @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: Quan jugàvem amb només dos jugadors estrangers. @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

 

Quan vaig començar a anar a l’estadi els equips tenien només dos jugadors estrangers. Per mí, els nostres sempre eren els millors, Kubala, Maradona, Ronaldinho, Ronaldo, Romario, Schuster, Alcántara, Eulogio Martínez, Sotil, Cruyff, Neskeens … els dos millors jugadors estrangers del moment. Hem tingut sempre els millors i hem tingut la sort de tenir el millor jugador de tots els temps (espero que es retiri al Barça!!).

 

A partir de la Llei Bosman, de finals dels noranta, i resumint es va liberalitzar el fet de contractar estrangers i els equips van poder contractar tots els jugadors que volien per crear el millor equip possible.

 

No estic segura de si m’agradava més abans o ara. Tot té la seva gràcia. Abans teníem grans jugadors de casa, una masia que es cuidava i gent implicada. Ara, pagant Sant Pere canta. Hem professionalitzat totes les categories inferiors i es fa venir criatures d’on calgui per tal de buscar genis.

 

Una cosa que no m’agrada és que es paguin tants diners per una persona. Aquests moviments de diners donen peu a que representants, directius i gent amb pocs escrúpols s’aprofitin de la situació i guanyin diners de manera fraudulenta. No vull dir que ho facin tots però mala praxis n’hi ha.

 

Abans, també és cert que es jugaven menys partits i tenir una plantilla amb molt bons suplents no era tan important com ara. Hi havia un equip titular i la gent el podia dir de memòria. El Nostradamus no hauria tingut cap èxit! El preu dels jugadors també era molt diferent.

 

Adaptar-se al Barça no ha de ser fàcil. Només puc parlar de la temporada que vaig estar treballant per Barça TV i els jugadors seguien les ordres de Puyol i Xavi. Un dia li vam donar una càmera de vídeo a un jugador jove per tal que ens fes de reporter pel programa i gravés com és jugar un partit fora de casa, desplaçaments, hotels, xerrades, estones de relax, pre i post partit, tot aquest tipus de coses. Quan li vam anar a buscar la càmera i a parlar amb ell ens va dir que no havia gravat res perque li havien prohibit. No buscàvem ensenyar situacions compromeses ni posar a ningú en un compromís només volíem donar un nou punt de vista i respondre a possibles dubtes o curiositats dels socis. Més de deu anys després ho ha mig ensenyat Piqué amb els seus periscopes i ha compromès companys més del que nosaltres ho hauríem fet.

 

Salut i èxits !!!!!!

 

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee