Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Operació: Sortida Inminent

A final de temporada hem de reflexionar sobre quins son els jugadors que han d'abandonar definitivament la institució barcelonista tant si estan cedits com si són part de la plantilla efectiva. A la feina!
Operació: Sortida Inminent
Operació: Sortida Inminent
A final de temporada hem de reflexionar sobre quins son els jugadors que han d'abandonar definitivament la institució barcelonista tant si estan cedits com si són part de la plantilla efectiva. A la feina!

 Després d'una temporada d'alts i baixos, bipolars emocions i múltiples caigudes en punts on no es podia caure, el Barça i, sobretot, la seva directiva ha de repensar com encarar la següent campanya. L'anunciada marxa de Luis Enrique va ser ràpidament solucionada amb la grata arribada de l'extècnic de l'Athletic, Ernesto Valverde. Amb això ben ordenat, el club ha d'afrontar els problemes més grans que té la plantilla. Com ja ens va mostrar el mateix equip al llarg d'aquesta passada temporada, no hi ha una profunditat de plantilla o una bona estructuració d'aquesta per disputar totes les cites de les tres competicions. En aquest article destacarem els jugadors que han d'abandonar definitivament la institució barcelonista tant si estan cedits com si són part de la plantilla efectiva.

Douglas (26 anys, Lateral Dret): El jugador brasiler ha realitzat una temporada molt fluixa i no ha aprofitat la seva oportunitat en un club de menor exigència com és l'Sporting. Als seus 26 anys, és un jugador que ha de sortir del Barça per reduir tant la plantilla com el full de costos per salaris. Valorat en 2 milions d'euros, la cessió seria una extensió del malson tant per al jugador com per al club; per tant, una venda per aquest preu o una mica menys (si fos necessari), seria el capítol final perfecte per a una història que ja va començar enterbolida.

Jérémy Mathieu (33 anys, Lateral Esquerre i Central): Durant les tres temporades que porta aquest jugador al club, ha estat objecte de dures crítiques que el titllaven de qualsevol cosa menys de jugador. El seu joc mediocre, errors múltiples i poca intervenció positiva en el camp, fan d'ell un jugador innecessari per a la dinàmica que perseguirà el Barça durant la següent campanya. La història del lateral esquerrà s’assembla molt a la de Douglas, atès que tots dos van ser criticats des dels primers rumors. En els últims dies s'ha especulat bastant sobre una sortida a l'Sporting de Lisboa, però, per ara, res és segur.

Thomas Vermaelen (31 anys, Lateral Esquerre i Central): El valor d'aquest futbolista ha caigut de manera fulminant en els pocs anys que porta al Barça. La freqüència de les lesions i el seu baix rendiment durant els pocs moments que jugava li van fer abandonar la plantilla, en forma de cessió, l'any passat per anar-se'n a la Roma. Sense mostrar una dinàmica diferent, aquest estiu torna al club blaugrana sense moltes opcions de quedar-se en ell. La sortida d'aquest jugador és imminent i necessària en tant que no compleix els requisits futbolístics per ser defensa titular, ni suplent, del Barça.

En definitiva, la directiva hauria de "netejar" d'alguna manera la plantilla per poder tenir una més d'acord amb el nivell que ha d'oferir el Barça esportivament. En uns dies parlarem sobre aquells jugadors que estan a la corda fluixa i es dubta de la seva continuïtat; en aquest, no reflexionarem sobre les ofertes, sinó sobre l'actuació futbolística que han tingut al llarg de la seva carrera al Barça i si mereixen seguir al club.

Comentarios
Els blogs

“Sóc del Barça”. Fàcil dir-ho. Potser cada cop més complicat definir-ho. Com a mínim ho és per mi, que sóc dels “de sempre”. Sóc del...

Lee

Fins la instauració del campionat de lliga els enfrontaments entre el Barça i el Madrid eren majoritàriament amistosos o competicions considerades "no oficials". L'abril de 1917 després dels incidents del campionat d'Espanya de 1916, es van enfrontar en una competició amistosa per a l'obtenció d'un trofeu donat per Mariano Foronda

Lee

No Ney, no. No cuela. No eres el joven jugador que sale de su pais con la ilusión de fichar por un grande, un gran proyecto, un gran reto...

Lee