Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

No pequem de supèrbia

El Barça encara el clàssic aquest cap de setmana, però no ho ha de fer amb tranquilitat, sinò amb força...
No pequem de supèrbia
No pequem de supèrbia
El Barça encara el clàssic aquest cap de setmana, però no ho ha de fer amb tranquilitat, sinò amb força...

Encara que durant les últimes setmanes el Reial Madrid no ha practicat un futbol vistós que donés por cara el clàssic, l’equip de la capital sempre és un conjunt perillós, i més en un clàssic amb aquestes dimensions.

L’equip blanc és un conjunt que té armes a totes les posicions del camp, però la davantera és sens dubte la zona més perillosa de l’equip en aquests moments. Amb un centre del camp en construcció (sense Isco) amb un Kovacic que intenta integrar-se i un Kroos en mala forma, el Madrid no presenta massa artilleria en aquesta zona del camp comparat amb un Barça que té a Sergi Roberto en el seu millor moment i a Iniesta jugant de forma esplèndida.

La defensa de l’equip blanc és un autèntic desastre. Salvat contra el PSG gràcies a una contenció més d’amarrategui, que no d’un equip atacant com és l’equip de la capital. Contra el Sevilla no van tenir tanta sort i li en van endinsar tres. La falta de Sergio Ramos, de Marcelo i de Dani Carvajal deixen una defensa coixa que haurà d’enfrontar-se a la millor davantera del món actualment.

La davantera, com dèiem abans, és la zona del camp que pot marcar el partit, ja que encara que el Madrid no estigui bé a les demés línies, la davantera pot donar la passa que necessita l’equip. Amb un Cristiano capbaix, un Gareth Bale perdut i un Benzema emmerdat i sortit d’una lesió, l’equip del Santiago Bernabéu no mostra bones expectatives, però això no vol dir res. El Madrid és un equip que es diferència per la seva capacitat de reacció (tant a malament com a millor) durant tota la temporada, i pot girar-se i donar-li un mastegot al Barça en qualsevol moment.

El Barça no ha de pecar de supèrbia i ha d’encarar el clàssic amb força i amb il·lusió per poder vèncer a l’equip contrari i fer-se amb els sis punts que li donarien una còmode avantatge en el campionat domèstic.  VINGA BARÇA!

Bruno Nevado De Wilde

18/11/2015

 

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee