Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Messi, dorm tranquil

La pressa mata als bons jugadors, i una dura lessió no s'ha de tractar amb pressa, sino amb pausa i tranquilitat
Messi, dorm tranquil
Messi, dorm tranquil
La pressa mata als bons jugadors, i una dura lessió no s'ha de tractar amb pressa, sino amb pausa i tranquilitat

Quan es va lesionar Messi, van saltar les alarmes i la gent més filadora ja preparava una tornada màgica de Messi en el clàssic del 21 de novembre. Es suposava que aquesta era la data fixada en el calendari de Messi per tornar a jugar a futbol, però millor que la vagi taxant.

Encara que sembli molt temptador anar a per el clàssic i retornar de forma brutal en el clàssic, tant Messi com els entrenadors, han de pensar que és el millor per l’equip i per Messi. La temporada és molt llarga, i el que és pa per avui, es fam per demà, per això Messi ha d’aprendre a dosificar i preparar-se amb cautela i pausa.

Sortir de titular al Bernabeu és molt perillós, ja que el Madrid és un club amb molta envergadura i que imposa als contraris que estiguin al 100%, cosa que Messi no podrà fer. Per això, encara que no surti de titular, Luis Enrique pot idear un pla per que surti beneficiat tot el món blaugrana.

Jugant amb un 4-4-2 d’inici ofereix seguretats a baix, i potencia directa a d’alt. Aquest sistema, es viable contra un Madrid al màxim, però a mida que passen els minuts, el partit es desgasta i amb ell els jugadors. Aquesta pèrdua de força, és l’excusa perfecte per a que surti Messi. Si l’argentí surt en el minut 70 o 75 pot oferir verticalitat al equip i una explosivitat que ningú tindrà a aquelles altures de partit. És a dir, el paper de Messi al Bernabeu, no ha de ser de figura, sinó de revulsiu per el final de la segona meitat.

En definitiva, Messi no ha de córrer en la seva recuperació i se arriba al Bernabeu no ha de forçar la maquinària, sinó només greixar-la .

Bruno Nevado De Wilde

05/11/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee