Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Més que un partit

Un partit màgic que ens posarà la pell de gallina
Més que un partit
Més que un partit
Un partit màgic que ens posarà la pell de gallina

Més que un partit de futbol, el que podrem viure el pròxim 26 de desembre serà un partit d’il·lusions descordades que sorprendrà al món sencer.  El Catalunya – Euskadi és un partit diferent, on les dos seleccions més fortes del panorama espanyol s’enfronten per un propòsit únic, la llibertat del poble.

La bona relació entre les dues “comunitats autònomes” fa que aquest partit es celebri sempre amb un caire solidari i llibertari. Però no és un partit entre jugadors mediocres que juguen perquè si, sinó que és un partit on s’enfronten els millors jugadors del món per donar espectacle. Set jugadors del Barça estan inscrits, pel que l’espectacle està assegurat.

L’espera m’està matant, tinc ganes d’arribar i veure al poble català gaudint d’una festa esportiva que donarà molt de parlar. Serà una nit màgica plena d'emocions, això no hi ha dubte. El millor regal de nadal per una nació que lluita per ser un estat. Hi ha molta gent que diu que no s'ha de polititzar l'esport, en especial el futbol, i n'estic d'acord, però amb l'actual força que té aquest esport és impossible evitar-ho. 

 

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee