Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / En clau blaugrana!

Matenir el nivell

Ara és un moment per seguir i no aturar-nos
Matenir el nivell
Matenir el nivell
Ara és un moment per seguir i no aturar-nos

El R. Madrid vestit de blanc va encaixar quatre gols en un partit extraordinari, que va fer feliços a molts culers. Va ser el partit perfecte, només va faltar el gol de Piqué - que tant ho lamenta a les xarxes socials - per fer la maneta i posar la cirereta al pastís. Guanyar al Bernabéu es pot fer un cop cada any, però fer-ho d’aquesta forma crec que només es pot fer un cop cada 20 anys. Aquesta mitjana va baixant a mesura que veiem que aquests jugadors i aquest equip no tenen límit.

El partit d’ahir contra la Roma semblava que fos una continuació del partit del dissabte. Seguretat extrema fora l’estadi i un rival vestit de blanc indefens davant d’un Barça clamorós, ansiós i amb ganes de divertir-se damunt del terreny de joc. L’únic que canviava és que aquest cop es jugava al Camp Nou i amb el millor jugador del món sortint de titular i marcant dos gols marca de la casa. Segurament encara no està a la seva millor versió però va completar un partit perfecte per agafar minuts i acabar el seu rodatge.

Què falta ara? Ara falta mantenir el nivell. Una comparació odiosa... Recordo fa exactament un any, el R. Madrid estava implacable abans d’anar al Mundial de Clubs, competició que va guanyar. Entre que feien uns contraatacs que meravellaven i un Cristiano que va fer un novembre excel·lent, com de costum, feien preveure que el conjunt blanc seria un rival molt dur de batre. No obstant, tothom sap com va acabar la temporada: en blanc, el color que tant li ha agradat als blaugranes aquests dos últims partits.

Com que no volem ser una fotocòpia barata del Madrid toca pensar que cal continuar esforçant-se i tenir molta, molta motivació per guanyar títols. L’actitud de l’equip és bona i la sintonia entre els jugadors és perfecta. Només hi ha que gols i bon humor. Ara bé, un partit de futbol no és mai senzill. S’ha de córrer molt, treballar de valent i fer les coses bé. És un bon moment per seguir, per no aturar-nos. Si som capaços de donar-li importància a cada partit, a cada acció, a cada detall, en el seu precís moment, no tinc cap dubte que respondrem a tots els partits, perquè ho necessitarem.

Twitter: @rikard1994  

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee