Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Mans a la feina

Acabades les vacances, el Barça de Luis Enrique ja ha tornat als entrenaments i comença a preparar l'assalt a una altra temporada històrica.
Mans a la feina
Mans a la feina
Acabades les vacances, el Barça de Luis Enrique ja ha tornat als entrenaments i comença a preparar l'assalt a una altra temporada històrica.

Sant tornem-hi! No ha passat ni un mes i mig que el Barça va conquerir Berlín i ja hi som de nou. Revisions mèdiques, entrenaments, rodes de premsa i presentacions per engegar una nova temporada. Una temporada que es pot convertir en una nova gesta.

Perquè el Barça obre el curs il·lusionat, convençut i preparat. Il·lusionat, com ara fa un any, en un projecte engrescador, solvent i ple de força, renovat amb dues incorporacions de valor. Convençut que té el model adient i els jugadors adequats per seguir guanyant, i que la fórmula màgica que va aconseguir la temporada passada Luis Enrique encara té recorregut. I preparat, senzillament, per continuar fent història.

I és que a l’horitzó, no massa lluny, s’albira una possibilitat única, una oportunitat majestuosa. És el sextet, els sis títols, l'hexacorona, només a l’abast dels millors, només a l’abast del Barça de Guardiola. Aquest cercle de títols que l’any passat buscava Florentino i que va quedar reduït a un trist doblet (Supercopa d’Europa i Mundial de Clubs) és ara l’objectiu primordial de tot un Barça. Un Barça que continuarà donant lluita a la Copa, a la Lliga i a la Champions.

I si l’any passat, també per aquestes dates, només demanava a l’equip senyals d’identitat propis, enguany vaig una mica més enllà. Havent revolucionat el pla tàctic blaugrana, una fórmula que m’encanta, necessito --jo com a culer i igual que tot el barcelonisme-- la renovació, ara, del cicle guanyador. Un cicle que va patir un entrebanc però que s’ha reconsolidat. No volem només les dues supercopes i el Mundial de Clubs --aquests seran els primers objectius--, sinó que perseguim molt més i, mentre avancem amb parsimònia per la Copa i anem superant pantalles a la Lliga, per què no aspirem a repetir la Champions?

Serà un any de grans objectius i ambicions i, alhora, pot acabar sent un any d’enormes decepcions i fracassos. Ho dic, només, per ser-ne conscients, però sense dubtar en camp moment de la fortalesa de l’equip. No en tinguem cap dubte, ho tenim tot per seguir fent història i estem preparats.

Llums, càmera i acció; l’espectacle torna a començar!

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee