Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

MANCHESTER CITY VS FC BARCELONA
MANCHESTER CITY VS FC BARCELONA
TUIT: Esperar que Julio Alberto cumplís la juguesca de saltar al fossat si marcava contra la Juve 05/03/1986 @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: Esperar que Julio Alberto cumplís la juguesca de saltar al fossat si marcava contra la Juve 05/03/1986 @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

 

El 05/03/1986 es jugava l’anada de quarts de final de la Copa d’Europa, el Barça contra la Juve i, ja d’entrada, va ser un èxit de públic perque 120.000 persones van viure en directe aquell partit que es va vendre com si fos una final. Mai hi ha hagut una entrada tan gran com la d’aquell dia.

La Juve, entrenada per Trapattoni, arribava com a campiona d’Europa amb Platini, Laudrup, Scirea, Tacconi, Serena… i el Barça, entrenat per Terry Venables, amb Urruti, Julio Alberto, Migueli, Alexanco, Gerardo, Pedraza, Victor, Carrasco, Esteban, Archibald  i Amarilla.

Cal dir que llavors els equips jugaven amb dos estrangers i, fins l’any 95, la llei Bosman no obriria les portes a tenir-ne més de dos.

La gràcia d’anar aquell dia a l’estadi era esperar que marqués Julio Alberto ja que va fer una juguesca i va dir que si marcava saltaria al fossat i, quan faltava poc per d’acabar-se el partit, Julio Alberto treu un xut des de molt lluny que entra llepant el pal i surt corrent com un esperitat en direcció al fossat, el del meu gol, ens vam aixecar per veure si saltava però, al final, s’ho va repensar. Crec que després li van preguntar i va dir que el va veure molt fondo i no es va atrevir.

Al partit de tornada, el resultat va ser d’1 a 1 i passar aquesta eliminatòria ens portaria a la trista final de Sevilla.

Crec que aquest va ser un dels pitjors dies a la vida esportiva de Julio Alberto. No es pot dir que no guanyés res però en aquella època la Champions ens era inabastable. Julio Alberto es mereixia una, crec. Va ser un gran jugador.

Salut i èxits!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee