Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / ViatjardeValent

Mai mes verem la ciutadella d’Alep, Síria

La ciutadella d’Alep, Síria
Mai mes verem la ciutadella d’Alep, Síria
Mai mes verem la ciutadella d’Alep, Síria
La ciutadella d’Alep, Síria

La Ciutadella d’Alep (Alepo), Síria, es va construir a una altura de 50 metros sobre la ciutat i està habitada des de les primeries del I mileni A.C, cosa que no ens ha d’estranyar si tenim en compte que Alep es la ciutat més antiga del món.

Síria, Alep, vista finestra

La fortalesa, de forma circular, es trobaba  rodejada per una fossa profunda. Toda la muralla  es conservaba en molt bon estat, tal com es pot comprovar amb la fotografia inferior. La muralla, la construïren els Hamdànides i la reconstruïren els Mamelucs rere les destruccions dels Mongols en el S. XIII. Las dues torres potents des d’on s’encarregaven de defendre l’únic pont sobre la fossa són obra del sultà al-Malik az-Zaher al-Ghazi, que pertanyia a la dinastia aiúbida.

Ciutadella d'Alep, Síria

A l’interior de la Ciutadella d’Alep hi havía nombrosos edificis religiosos i civils i es poden visitar les restes d’un hammam (bany àrab), ambientat amb maniquins que mostren la utilització de les diferents cambres. Aixímateix, es podien visitar les restes d’una sala de tron, del Palau Real i de dues mesquites.

Ciutadella Alep fortalesa islàmica

Alep és la segona ciutata més gran de Síria, la més gran és Damasc. La ciutadella va tenir una base el·líptica, de 450 metres de longitud i 325 d’amplària. Tot plegat, rodejat per la barrera, de 22 metres de profunditat i 30 d’amplària, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1986.

 

Muralles fortalesa Alep sÍria

L’entrada valia 15 lliures síries (SP) per al natiu i 150 SP per a la resta de les nacionalitats. Els estudiants amb International Student Card, però, podran entrar per 10 SP.

Preus dels tiquets

Amb açò, vos recomanem, cuan termine la guerra os recomenem que visiteu Alep i Síria, en general. 

Comentarios
blog viatges
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee