Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / En clau blaugrana!

Les claus de la victòria al Calderón

No és un inici de temporada molt golejador, però suficient per sumar 9 punts de 9 possibles
Les claus de la victòria al Calderón
Les claus de la victòria al Calderón
No és un inici de temporada molt golejador, però suficient per sumar 9 punts de 9 possibles

Avui obro aquest bloc. Espero anar-hi publicant regularment. M’agradaria començar parlant de la important victòria que ha aconseguit el Barça aquest últim cap de setmana. No era un camp fàcil, i malgrat les baixes que tenia el conjunt blaugrana ha sabut tenir el partit sota control durant tot moment amb un 68% de possessió.

El partit va començar amb una sorpresa a l’alineació. No me l’esperava ni molt menys. El millor jugador del món, Lionel Andrés Messi, va començar des de la banqueta a causa de que no s’havia pogut entrenar amb l’equip per culpa del viatge transoceànic i la seva recent paternitat. Vull destacar aquesta decisió per part de Luís Enrique, donat que ha demostrat tenir caràcter al vestuari i ha sabut convèncer a Messi que jugar 20 o 30 minuts és igual d’important que jugar tot el partit. I, dit i fet, el 10 blaugrana va sortir al terreny de joc per resoldre l’encontre i situar el 1-2 al marcador.

La temporada es farà llarga, els partits seran rocosos i difícils, però hi ha capacitat de reacció a gols inesperats. Sabem a que juguem. El gol de Fernando Torres no va fer trontollar els plantejaments dins del terreny de joc. Lluny de posar-se nerviós, l’equip va reaccionar amb personalitat i va continuar atacant amb el seu estil de joc. No és una cosa fàcil de fer, sobretot quan tens un equip que es tanca tan bé a darrera com l’Atlètic de Madrid.

Per últim, i per acabar la meva primera publicació, vull destacar la mentalitat de campió dels homes de Luís Enrique. Sembla que aquesta temporada haguem de lluitar contra un home més dins del terreny de joc. Dues mans clamoroses no xiulades per l’àrbitre dins de l’àrea de l’equip contrari fan ficar nerviós a qualsevol, sobretot quan el partit encara no està resolt. No només això, el Barça ha de fer front a múltiples baixes que fa que l’equip variï setmana a setmana. Aquest dissabte passat vam lamentar la lesió de Vermaelen, altre cop, quan semblava que començava a agafar una mica de ritme. El noi no pot tenir més mala sort amb les lesions. Esperem que la setmana que ve puguem veure jugar un partit a Bartra, que personalment espero i desitjo que tingui més continuïtat.

Bé, fins aquí. Avui no hi ha pegues, he intentat exposar les claus de la victòria al Calderón. De moment l’equip es va mantenint sòlid, malgrat les adversitats i la plantilla curta de que disposem.

Twitter: @rikard1994

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee