Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

La carta blaugrana als Reis Mags

Entrem a l’any 2017 i el Barça té al davant un munt de reptes i ambicions. Comença un any il·lusionant i que serà important per a l’esdevenir del club.
La carta blaugrana als Reis Mags
La carta blaugrana als Reis Mags
Entrem a l’any 2017 i el Barça té al davant un munt de reptes i ambicions. Comença un any il·lusionant i que serà important per a l’esdevenir del club.

Estimats Reis Mags d'Orient,

Aquest any m'he portat prou bé. Els meus equips han aconseguit títols arreu i la meva secció de futbol, la més important que tinc, m'ha portat la Lliga i la Copa. Econòmicament, he batut el meu rècord d'ingressos i els meus beneficis han escalat fins als 29 milions d'euros. També és cert, però, que he suscitat algunes polèmiques i que els meus m'han posat en problemes judicials. Tot i això, crec que ho he superat prou bé. De cara a aquest 2017, però, tinc alguns desitjos.

Esportivament, el que us demano és que aquest any estigui replet d'èxits i que jo torni a ser gran a Europa, que la temporada passada em va quedar pendent la projecció continental... Aquesta temporada sembla que algunes seccions avencen amb força, però mai se sap. A escala nacional, també m'agradaria poder aixecar el màxim nombre de lligues.

Als despatxos, em toca demanar-vos que les renovacions que hem d'afrontar en aquesta entrada d'any en l'equip de futbol siguin fàcils i que les dues parts es posin d'acord. És pel meu bé! Tinc especial interès en els contractes d'Andrés Iniesta, Leo Messi i Luis Enrique. Són primordials... Hi podríeu fer alguna cosa?

Per acabar, també m'agradaria que l'Espai d'Animació es consolidés, s'acabés d'omplir --fins als 1.200 seguidors que pot acollir-- i continués sent el pulmó del Camp Nou quan el meu equip de futbol juga a casa. Realment, des que la vam posar en marxa a l'agost, ha donat molta vida a l'estadi i si no hi fos, l'ambient no seria el mateix. Li desitjo tota la bona salut!

En l'àmbit poliesportiu, us demano que les seccions no perdin pistonada, que continuïn essent competitives i, almenys, aconsegueixin més èxits que l'any passat. En handbol, no em puc queixar i només us demano que tornem a conquerir la Champions --que l'any passat se'ns va escapar--. En bàsquet, sí que tenim més necessitats... L'equip no acaba de carburar i la temporada no s'augura amb especial optimisme. Aquesta campanya s'ha convertit en la meva ovella negra.

I aquest any us demano un regal molt especial. La meva junta directiva, amb el suport de la meva massa social, va aprovar fa un temps la construcció del nou estadi, el nou Camp Nou. Per iniciar les obres, però, primer em calen els permisos de l'Ajuntament i crec que no serà massa fàcil. Hauré de negociar amb el govern d'Ada Colau i tenir el suport de l'oposició. Per això, us demano que aquests tràmits burocràtics que sempre fan mandra passin de pressa i els puguem resoldre amb eficàcia. Si poguéssiu, posats a demanar, m'encantaria poder començar a moure grues i ciment ja aquest estiu...

Això és tot. Espero que sigueu bons amb mi i em perdoneu els errors que he comès. I no em porteu massa carbó, que amb la relació amb Qatar en vaig servit.

Bona entrada d'any!

Atentament,
Futbol Club Barcelona

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee