Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Juguem

El partit de dimecres serà difícil però estimulant. Emoció, pressió i nervis afloraran entre l’afició, i l’equip tindrà una missió complicada, però no impossible.
Juguem
Juguem
El partit de dimecres serà difícil però estimulant. Emoció, pressió i nervis afloraran entre l’afició, i l’equip tindrà una missió complicada, però no impossible.

L’esperança ha de ser l’últim que perdem. No ens queda res més; aferrar-nos a la fe i confiar en uns jugadors que ens ho han donat tot. I punt. No es tracta de ser racional o de calcular en termes de qualitat i tàctica com pot anar el partit; parlem de sensacions.

Sí que és cert que, davant del partit, podem visualitzar diferents escenaris i que els analistes experts poden coincidir més o menys en la seva predicció del partit; podem valorar quin equip arriba amb més força o quines armes presentaran els entrenadors, però sempre hi haurà quelcom que se’ns escapi: les emocions.

I és que dimecres arriba un partit en el qual, segurament, els arguments futbolístics no són tan solvents com en altres contextos previs a remuntades europees i quan el joc blaugrana no passa pel seu millor moment. Tanmateix, no podem perdre de vista de qui estem parlant; d’un equip amb història. I estic segur que sortiran les veus discrepants que s’aixecaran dient que el que van fer aquests futbolistes forma part del passat i no els pot justificar de per vida, i en certa manera tenen raó. Però no menys raó tenim els que creiem que encara queda quelcom en els jugadors que els pot fer remuntar, l’essència de tot plegat que encara perdura.

En dades, almenys, també podem ser optimistes, com a mínim de cara als resultats. Al Barça li serveixen els tres marcadors d’aquest any a la Champions al Camp Nou per forçar la pròrroga i li valdrien els dos últims resultats que ha obtingut a la Lliga. En aquest sentit, les últimes actuacions inciten a somiar; i també hi haurà qui dirà qui els rivals que ha superat el Barça no tenen l’entitat del PSG, però almenys les sensacions acompanyen.

En definitiva, el de dimecres serà un partit en què pot passar de tot; un xoc imprevisible que ens augura emocions fortes. I en escenaris d’aquestes característiques no hi ha res millor que plantejar-ho tot plegat amb il·lusió. Què guanyem sense confiar-hi? Què n’obtenim de rendir-nos? Què perdem en intentar-ho? Res. M’agrada somiar. Juguem?

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee