Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Je suis Paris

És indignant que en ple s. XXI es visquin atemptats de tal nivell.
Je suis Paris
Je suis Paris
És indignant que en ple s. XXI es visquin atemptats de tal nivell.

El greu conflicte que està patint, sobretot, Europa Occidental per culpa del terrorisme islàmic viu avui un moment crític que pot marcar un abans i un després a la nostra societat.

Ahir nit, en una sala de concerts a París anomenada Bataclan, 130 persones van perdre la vida i 200 més estan ferits, dels quals 80 estan en estat greu.  A partir de diferents trets que s’escoltaven des de l’exterior, es va témer el pitjor, i hores més tard és va confirmar la pitjor notícia.

La germana d’Antoine Griezmann va aconseguir escapar a temps de la Bataclan, on tocava en concert els Eagles of Death Metal. A l’Stade de France es van escoltar dues bombes i això va fer que es suspengués el partit amistós entre França i Alemanya. L’estadi va ser acordonat i els aficionats van haver de quedar-se a les grades i al mateix camp on cantaven la Marsellesa amb orgull i força.

Sens dubte ahir va ser el divendres 13 més terrorífic de la historia i per desgràcia va fer honor a la terrorífica pel·lícula. Es una vergonya tots aquests atemptats, que també han afectat al futbol. Esperem que s’acabin el més aviat possible. 

Bruno Nevado De Wilde

14/11/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee