Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

HERCULES VS FC BARCELONA
HERCULES VS FC BARCELONA
Copa del Rei Anada

TUIT: El dia que vaig visitar la zona de ràdios i no vaig saludar per no molestar. @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

 

Un any vaig aprofitar que coneixia un dels encarregats de les portes de Tribuna perque em fes entrar a la zona de prensa. No recordo exactament l’any però seria a finals dels noranta principis del dos mil. Llavors hi havia un programa de ràdio que em feia força gràcia d’Alfons Arús que es deia Força Barça. Jo els escoltava al matí i va ser amb els primers que vaig tenir una relació personal ja que vaig anar a Londres i em van demanar un cartutxos d’àudio que aquí no es trobaven. Vam quedar que els els donaria a la cabina i per això vaig pujar fins a les cabines. Un cop vaig parlar amb ells i vam tancar temes, els vaig deixar i vaig anar cap a la cabina de Catalunya Ràdio, vaig seguir tot el partit mirant des del darrera i no em vaig atrevir a dir res. Com podeu entendre els que sapigueu la situación de les cabines, no vaig veure res del que passava al camp. El clatell del Quim i poca cosa més. A la mitja part vaig anar cap a la Llotja a berenar i després un altre cop cap a la cabina.

 

Tinc amics que em diuen com es posible equivocar-se tant amb els noms dels jugadors i jo sé que no és tan difícil. La cabina està molt alta i els jugadors no ho posen fàcil. També s’ha de ser molt ràpid de pensament ja que no pots dubtar o perds la jugada. Quan em diuen això els dic que facin la prova i que intentin fer la narració d’una jugada com si li estessin explicant a algú que no pot veure el partit i us puc dir que ningú es capaç de fer-la de manera correcta. No vull dir en l’estil i les formes sinó que no són capaços de seguir el joc, dir els noms correctes dels jugadors i situar la pilota tot a l’hora sense equivocar-se.

 

Aquell dia va ser molt especial per mí. Vaig poder veure com treballava un dels meus ídols i també com ho feien un equip de gent jove amb un estil totalment diferent. A en Quim no li vaig dir res perque sóc massa prudent i no acostumo a saludar ningú per no molestar però m’hauria agradat molt. Potser un dia intentaré tornar a pujar fins a la zona de cabines i potser llavors seré capaç de saludar.

 

Salut i èxits!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee