Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Fitxatge imminent

El fitxatge de Nolito pot ser qüestió d'hores, o potser ja s'ha realitzat...
Fitxatge imminent
Fitxatge imminent
El fitxatge de Nolito pot ser qüestió d'hores, o potser ja s'ha realitzat...

El Barça (segons els diaris més rellevants en el món del futbol) està acabant d’acordar el fitxatge de Nolito, el davanter del Celta. Nolito, de 29 anys vindria en calitat de cedit, amb opció de compra, fins a final de temporada, que seria quan el Barça hauria de decidir si fer la contractació amplia del jugador espanyol.

Aquest fitxatge és com una bomba. És un fitxatge que aportarà molt al Barça a curt termini, però que no té un rendiment a llarg termini pronosticat. És un risc pel Barça que pensa estrictament en aquesta temporada.

La calitat de cedit pot ser la clau en la contractació ja que una possible estratègia del Barça podria ser portar a Nolito per cobrir un buit en la posició de davanter durant només el que resta de temporada. D’aquesta forma el Barça es trobaria al mercat estival amb diners (perquè no se’ls hauria gastat en una contractació) i amb un nou buit que podria ser omplert per un jugador jove i amb qualitat (Mahrez, Meyer, Sané o Tielemans). És una molt bona estratègia econòmica.

Veurem com tracta el tema el Barça i si aconsegueix els objectius de cara temporada amb aquesta nova incorporació. Haig de dir que Nolito no és un jugador que jo “expressament” vulgui en el Barça, però l’estratègia que he proposat abans, si que seria una bona opció que m’agradaria.

Benvingut Nolito!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee