Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

FC BARCELONA VS VILLARREAL
FC BARCELONA VS VILLARREAL
TUIT: Aviat per fer valoracions finals @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: Aviat per fer valoracions finals @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

Després d’aquest partit he vist que ja esteu fent valoracions de la temporada, dels jugadors, de l’entrenador i els doneu el 100% de les culpes d’haver perdut la Lliga tot i que encara no és oficial.

Hi ha hagut molts factors pels que s’ha perdut la Lliga i no només per no haver fet un parell de bons partits.

Accepto que la darrera eliminatòria de Champions contra la Juve la vam perdre a Turí perque no vam jugar bé, vam tenir poques oportunitats i aquest cop no vam poder marcar. Iniesta va poder empatar però Buffon va fer una aturada espectacular, Suárez en va tenir una altra que Bonucci va poder treure també per pèls. A Messi li van anul·lar un gol per fora de joc després de robar la pilota a Khedira i vam tenir un parell d’ocasions més una d’Iniesta que va sortir fora per poc i una de Suárez que va tornar a aturar Buffon. Si hagués entrat alguna potser les coses haurien anat diferent però això no ho sabrem mai. El partit de tornada ho vam fer millor i vam tenir oportunitats però res a fer. La Juve va venir amb la feina clara i si haguéssim marcat ells haurien apretat més.

A la Lliga, però, crec que les coses han estat molt diferents. No es pot jugar sempre de manera espectacular. De vegades els jugadors no tenen el dia i les ocasions no entren, o el porter visitant té el dia i ens ho atura tot. Som especialistes en fer porters titulars de seleccions nacionals.

Recordo un parell de mals partits però no una temporada dolenta. Alguns dels partits que s’han perdut ha estat per males decisions arbitrals i això no es pot negar. Males decisions poden afectar els ànims dels jugadors i un jugador que està tens no rendeix igual que si juga tranquil. I sí que recordo partits on alguns jugadors del Barça han perdut els nervis i no han aconseguit jugar al nivell habitual.

La prensa també té part de la culpa ja que des del primer partit perdut ja parla de crisi, de mal joc, de poca implicació d’alguns jugadors, de mal rotllo entre alguns jugadors, dels jugadors amb l’entrenador… Personalment penso que som massa exigents amb els altres i molt poc amb nosaltres mateixos.

Ara que sembla que el públic ha canviat el xip i no xiula tant, anima més i és més pacient “l’entorn” s’ha radicalitzat. Ja ho he dit altres cops, quan apareix la factoria em costa seguir-vos perque no hi estic d’acord la majoria dels cops. Entenc que es posin sobre la taula totes les possibilitats, tots els punts de vista però la majoria són negatius i aquesta negativitat desgasta. Tinc la sensació que aquesta temporada en Ricard ha hagut d’explicar-se molt més que mai perque gairebé sempre opinava diferent a la factoria.

Aquesta temporada m’he sentit molt orgullosa dels socis i les reaccions positives a mals resultats o eliminacions. Hem donat suport als nostres jugadors en tot moment. No hem xiulat encara que les coses no vagin bé, hem animat per intentar canviar la tendència negativa. Hem estat més pacients. Suposo que la raó més probable és que hi ha hagut un canvi generacional. Ara són els fills els que van al camp enlloc dels pares i, per sort per a ells, han viscut una dinámica guanyadora. La ràbia, decepció, pors, els fantasmes del passat que van viure els pares són “batalletes” pels fills i això es tradueix en les reaccions que vivim ara a l’estadi.

Salut i èxits!!!!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee