Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

FC BARCELONA VS OSASUNA
FC BARCELONA VS OSASUNA
TUIT: “L’equip B” del Barça no acaba de rutllar @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: “L’equip B” del Barça no acaba de rutllar @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

Aquest any els fitxatges eran força il·lusionants. S’havia fitxat gent jove amb molta progressió. Tot i que m’estimo més comptar amb la gent de casa, si es fitxa gent millor de la que hi ha doncs res a dir.

Parlem sobre els fitxatges nous. Havíem estat parlant molt sobre les necessitats de tenir recanvIs en algunes posicions delicades per tenir opcions a guanyar-ho tot i poder fer rotacions amb garanties.

De tots els fitxatges crec que tothom està d’acord en que de rendiment més inmediat i amb total garantia només un ha complert, Umtiti. Central fort que fa la feina de manera excel·lent tant és així que ha passat per davant de Mascherano en els darrers partits. Quan hem jugat amb defensa de tres no he patit si els tres eren Piqué, Umtiti i Mascherano.

Digne venia per donar descans a Alba i, personalment i en contra de la majoria, crec que ha complert sense més. Tot el que se li ha demanat ho ha fet i ha comès alguns errors però no més que Alba. Com a substitut ha quedat per sota perque li falta acabar d’encaixar però és la seva primera temporada i costa adaptar-se a un equip com el Barça. Confio en ell pel futur en el lateral.

Denis venia per donar descans a Iniesta però el rendiment no ha estat tan bo com s’esperava. No és mal jugador i no es pot posar al sac dels nous que necessiten adaptació perque coneix el club però potser és dels que necessiten una continuïtat per estar en forma. Al mig del camp hi ha molt de nivell i molts pocs llocs lliures. O el resultat és bo o perds el lloc. No crec que s’hagi de quedar si segueixen els jugadors actuals si no fos que el reciclem com a extrem i així funciona.

André Gomes venia com a jugador polivalent al mig del camp. Jo tenia moltes esperances en ell perque penso que és molt bon jugador, té un bon físic i és molt jove, per tant, tinc esperances en ell per la propera temporada ja que considero que aquesta li ha d’haver servit d’adaptació. Vist des de fora sembla un noi molt tímid i això pot haver fet que li costi encaixar en el grup. L’any vinent ha de ser un jugador important dintre de l’equip.

Cillessen crec que és un porteràs. Aquesta temporada hem tingut dos grans porters. Penso que són la millor parella en molt de temps. M’agrada molt la visió de joc, el caràcter, com juga amb els peus i la seguretat. És una llàstima perque no li ha donat opcions a Masip però si haig de triar entre ells dos em quedo amb Cillessen. Per jugar al Barça de porter s’ha de ser molt bo perque gran part del joc passa per tu i el recurs del Missilessen ja el fa especial i li dona un punt per ocupar la portería.

Paco Alcácer no ho ha tingut gens fácil. Els tres de davant són massa bons i volen jugar sempre, per tant, en les poques oportunitats que tens has de ser molt decisiu o perds punts. Aquest és el seu primer any i necessita adaptar-se. Aquest primer any no ha estat millor que Munir per posar un exemple però Munir és de la casa, l’adaptació és més senzilla. Ha de canviar el xip de davanter centre pur a poder jugar com a davanter o a la banda per tenir més opcions de jugar. Tinc fé en ell i crec que pot jugar al Barça, és jove.

Podríem parlar també de Marlon com a jugador del primer equip perque ha estat titular en els partits més decisius de la temporada. Ha complert amb la seva feina, és jove i fort, sembla força segur i s’entén bé amb Umtiti. Suposo que al ser els dos joves és més fàcil que es relacionin entre ells que no amb els veterans. Crec que tenim dos grans centrals de futur.

No valoro la participació d’Aleñá, per exemple, perque no ha tingut presència a partits importants. Igual que els altres jugadors del B que han entrenat amb el primer equip però no han jugat gairebé.

També m’agradaria parlar d’Aleix Vidal i d’Arda. Cap dels dos va començar amb bon preu i Arda m’ha decebut molt. Quan el vam fitxar vaig pensar que seria un bon fitxatge i que ajudaria a l’equip però no ha estat així i, fins i tot, ha perjudicat en alguns partits. Si marxa no em sabrà gens de greu però espero que, aquest cop, no perdem calers amb la seva venda.

Aleix Vidal va tenir molt mala sort ja que quan millor estava jugant el van lesionar. Li va costar entrar en joc i va tenir uns moments de decepció personal que el van afectar en el rendiment però va aixecar el cap i va aconseguir un lloc a l’equip fins al moment de lesionar-se. Jo m’ho pensaria un parell de cops abans de deixar-lo marxar.

Jo aprovo els fitxatges en general però això és totalment subjectiu i segur que no estarem d’acord uns quants.

Salut i èxits!!!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee