Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

FC BARCELONA VS JUVE
FC BARCELONA VS JUVE
TUIT: El gol d’Iniesta a Stamford Bridge @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: El gol d’Iniesta a Stamford Bridge @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

Un dels gols més recordats és el gol d’Iniesta a les semifinals de la Champions del 2009 a Stamford Bridge. Aquest partit el vaig veure al bar amb tots els amics i estàvem asseguts mirant cap a la tv però no hi havia espai entre les taules i les cadires, jo estava encaixada i no em podia ni moure però en el moment del gol no sé com però em vaig adonar passats uns moments que era dempeus abraçada a uns quants, com em vaig poder aixecar? Ni idea però una cosa era clara, el bar estava ple com un ou i no hi havia ni un racó lliure.

El Barça jugava amb 10 per l’expulsió d’Abidal.  Arribem al temps de descompte i necessitem un gol per passar a la final. El gol va arribar en la darrera jugada del partit, quan tothom pensava que ja no hi havia res a fer. Una centrada d’Alves que no recull Eto’o arriba a Messi que assisteix a Iniesta a la frontal de l’àrea. En aquest moment el temps es va parar i va ser el xut més lent de la història. Iniesta va xutar amb tot i la pilota va entrar per l’escaire de la porteria de Cech.

Tothom es va aixecar de les cadires, ens vam abraçar i ens vam posar a saltar com bojos. Roma ens esperava i finalment aconseguiríem la Champions. Iniesta no era un dels jugadors destacats per fer gols des de fora de l’àrea però aquest dia el va fer i va ser un golàs!

Iniesta va dir que l’havia xutat amb tota l’ànima, que era un premi al treball d’equip, que havien lluitat molt, que els havien cosit a puntades però que ells van creure fins el final i al final van aconseguir passar.

A partir d’aquí hi va haver una relació no gaire bona amb el Chelsea, sobretot des de l’arribada de Mourinho a l’equip anglès, que li té molta enveja a Guardiola encara ara! Ens acusen de comprar arbitratges i de tenir el favor arbitral en les jugades polèmiques però el cert és que aquest discurs és el que es fomenta des de Madrid tot i ser un discurs fals. Podem esperar i demanar que s’apliqui la tecnología per evitar totes aquestes acusacions però dubto de la imparcialitat dels jutges que han de decidir segons les imatges.

El que és cert és que nou mesos després de l’”Iniestazo” hi va haver un baby boom i esperem que n’hi hagi molts més. Piqué ja ha dit en algun altre partit que s’haurà de mirar atentament què passa 9 mesos després de la remuntada contra el PSG, per exemple.

Em fa gràcia com Piqué domina moltes parts d’aquest joc, parts que no hauria de tocar però que vista l’ineficàcia de l’actual junta doncs fa un pas endavant i assumeix ell la responsabilitat d’actuar. És una llàstima que hagi de ser un jugador qui posi en risc la seva participació als terrenys de joc per respondre les mentides i atacs d’altres equips i/o periodistes.

Curiositats:

El gol va ser candidat a millor gol de l’any a la gala de la FIFA.

Aquesta temporada va ser la temporada del sextet.

Salut i èxits!!!!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee