Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

FC BARCELONA VS HERCULES
FC BARCELONA VS HERCULES
TUIT: El dia que el Barça no va jugar l’eliminatòria de Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid (24/04/2000) @LaTdP #41Anys...

TUIT: El dia que el Barça no va jugar l’eliminatòria de Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid (24/04/2000) @LaTdP #41Anys DeRecordsLaTdP

 

Una de les nits més estranyes que he viscut a l’estadi va ser la de la semifinal de Copa del Rei del 24/04/2000. El Barça arribava amb un 3 a 0 en contra i durant la semana es va estar treballant per tal de canviar la data del partit perque per culpa de les seleccions i de les lesions l’equip no tenia prou jugadors per fer un partit en condicions.

 

A les 21:00h, hora d’inici del partit, mentre el personal del club, alguns seguidors, l’Atlético i l’àrbitre eren a la gespa, el Barça va sortir sense l’himne i es va situar al llarg de la línia de banda sense entrar al terreny de joc. Manuel Diaz Vega (àrbitre designat) va cridar Pep Guardiola (Capità de l’equip) per demanar explicacions. Després d’uns minuts de conversa, on en Pep gesticulava molt, el capità va enfilar el camí dels vestidors i poc després ho farien l’Atlético i l’àrbitre. L’alineació del Barça la formaven 10 jugadors Hesp, Puyol, Dehu, Abelardo, Sergi, Guardiola, Xavi, Gabri, Simao i Dani i a la banqueta, juntament amb Van Gaal, hi havia Arnau.

 

El Barça va intentar sense èxit evitar la sanció que estipula el règim disciplinari de la RFEF presentant recursos a tots els comitès federatius i al Comité Español de Disciplina Deportiva (CEDD) però les reclamacions no van ser ateses.

 

El CEDD va confirmar la decisió dels altres comitès de donar per perduda l’eliminatòria al Barça i no deixar-lo jugar l’any següent i li van imposar una multa de 2 milions de pessetes.

 

Finalment, l’any següent el Barça va entrar al sorteig gràcies a un indult d’Ángel María Villar aprofitant que tornava a ser reelegit al càrrec.

 

Salut i èxits!!!!!!

Comentarios
Els blogs

Messi va tornar a silenciar el Bernabéu i amb un gol a l'últim minut aviva la lluita pel títol de Lliga. El Barça encara té esperança!

Lee

Ahir vaig mencionar en el meu article que el Barça no podia deixar passar el últim tren que li quedava per lluitar per la Lliga. I l’ha...

Lee

Avui és un dia clau. Un cop eliminats a quarts de final contra la Juventus, i amb la Final de la Copa del Rey a l’horitzó, la victòria al...

Lee