Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

FC BARCELONA VS GRANADA
FC BARCELONA VS GRANADA
TUIT: Els veins d grada canvien però nosaltres seguim i sempre escoltant LaTdP que també canvia però en Quim segueix! @LaTdP ...

TUIT: Els veins d grada canvien però nosaltres seguim i sempre escoltant LaTdP que també canvia però en Quim segueix! @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

Quan jo vaig començar a anar a l’estadi em semblava molt gran i molt nou. Vaig començar a anar amb 5 anys i a aquella edat tot et sembla gran i no et fixes gaire en detalls.

Llavors podies entrar amb el teu pare i el seu abonament servia pels dos. El carnet no era com els d’ara. Era gran com una postal, tenia una foto i tot el voltant ple de números que corresponien a cada partit a l’estadi. Els porters duien un estri que foradava el número del dia i quedava un forat circular. Com que et veien cada dia de partit podies passar sense problemes amb un carnet sol. Nosaltres vam poder entrar sense carnet fins els 13 o 14 anys! Llavors quan ja ens van dir que l’any següent no podríem entrar i que estaven canviant el sistema el meu pare va decidir fer soci al meu germà perque va pensar que la nena perdria l’interès. Em vaig fer sòcia uns anys després, quan la persona que seia al costat del meu pare va deixar de venir i el seu seient va quedar lliure.

Els seients no eren cadires, eren llistons de fusta correguda de color verd amb els números de seient pintats en color blanc. Quan érem molta gent estàvem més apretadets i quan érem menys doncs una mica més amples.

Al nostre costat, a la dreta, seia un matrimoni i el seu fill. Amb el pas dels anys ens vam fer amics i hi havia una relació maca. A l’esquerra tenim l’escala. Davant hi havia un senyor que llavors ja em semblava gran i al darrera un home mooolt gran que només feia que cridar “la culpa és d’en Porta i en Plaza” i aplaudia com una foca (amb perdó) i al seu costat una dona que fa uns tres anys vaig veure després d’anys de no venir i em va fer molta il·lusió. Tots aquests veïns ja no hi són però els d’ara m’agraden fins i tot una mica més.

Parlem d'un radi de quatre cadires, l’escala ens mata molt! i més és impossible de gestionar des de que ens han canviat els seients i ens han reduït l’espai amb les files del davant i del darrera. Pràcticament no et pots moure i t’has d’aixecar si vol entrar o sortir algú.

Hem estat al mateix lloc durant més de 40 anys i tot ha canviat els veins, l’estadi, els jugadors, els directius… menys la meva banda sonora del partit, sempre LaTdP!. Bé, la veu principal no ha canviat però la resta també ha anat canviant amb el pas dels anys.   

El dia que en Puyal va dir que deixava LaTdP va ser un xoc! Mai havia pensat que la nostra relació s’acabaria. Porto temps pensant en què faré quan això passi i crec que serà el moment de deixar d’anar a l’estadi. Ara per ara no li trobo sentit a anar a l’estadi i no escoltar com en Quim m’explica el que passa, el que jo veig des d’un altre punt de vista diferent i el que no veig perque estic al Gol de Diagonal i el camp és molt gran. Són molts anys junts! Més de 40 i menys de 45, crec que li va dir a la Terribas. Quin “bajon” aquelles declaracions! Quina pena de cop! Potser podeu pensar que sóc una exagerada però he passat més hores amb en Quim que amb ningú (tret dels meus pares) ni amb el meu germà he passat tant de temps!! Per això és tan dur de pair. Per mí, no és només escoltar un partit. He après de futbol, he après a escoltar, he après a ser moderada i a analitzar una mica abans de dir el primer que em passa pel cap (menys si juguem contra el Madrid que em pot l’emoció i els nervis). Li dec molt, us dec molt! He crescut amb vosaltres. Sóc com sóc en part per com vosaltres m’heu fet, 41 dels 48 anys que tinc els he fet al vostre costat i considero que us n’heu sortit molt bé amb mí!!

Quan això s’acabi ploraré i molt!! Però ara en gaudiré fins el darrer moment!! Visca en Puyal i visca LaTdP!!

Salut i èxits!!!!!

 

 

 

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee