Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

FC BARCELONA VS BORUSSIA M’GLADBACH
FC BARCELONA VS BORUSSIA M’GLADBACH
TUIT: La temporada que vam fer el programa Malalts de Barça amb El terrat per Barça TV. @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: La temporada que vam fer el programa Malalts de Barça amb El terrat per Barça TV. @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

 

L’any 2004 vam fer amb El terrat un programa setmanal per Barça TV que es va dir Malalts de Barça. Personalment va ser un gran repte i penso que ens en vam sortir de manera excel·lent. Érem un grup molt petit de gent amb moltes ganes que, un cop va acabar la temporada, vam patir tantes pressions durant l’any que vam necessitar un temps de descans per no explotar.

 

L’equip era un productor executiu, una productora (jo) i quatre guionistes que el més gran tenia 21 anys! Entre els sis ho fèiem tot.

 

El primer dia ja vam veure que la cosa no seria fàcil. Nosaltres vam arribar sense saber res del funcionament de la tv i ens va costar uns dies descubrir tot el merder existent. La tv es repartia entre Mediapro i Barça TV. Mediapro s’encarregava de tota la part tècnica i Barça TV dels continguts. Vam marcar una escaleta de treball setmanal i ens van asignar un racó de les oficines. No hi vam durar gens. Els guionistes treballaven en conjunt amb un document compartit que provocava riures i debats encesos mentre la resta de l’oficina guardava un silenci gairebé absolut. Els periodistes gravaven àudios dels seus reportatges des del seu propi ordinador i les nostres converses els molestaven. Ràpidament vam canviar de lloc i ens van assignar la sala de reunions, que tenia porta. Veient que aquesta situación era molt estranya i que ens hi havíem de passar tota la temporada, el cap de guionistes i jo vam estar parlant amb una persona que ens va explicar que hi havia una lluita entre els dos partners i que, a l’arribar nosaltres, ens feien servir per atacar-se mutuament. 

 

Vam estar buscant un lloc totalment separat d’ells on puguéssim treballar en pau i a la nostra manera i el vam trobar a sota de la graderia del gol nord, entrant per la porta 104 crec recordar. Allà hi vam estar molt bé. Només rebíem la visita de la gent que necessitava imatges ja que allà només hi havia una sala on es gravaven tots els programes de totes les teles per tal de fer els diferents programes de la graella (una saleta petita amb tot de discs durs programats diariament) i una videoteca.

 

A mida que passava els temps, ens vam anar repartint tasques i vaig asumir també les rodes de premsa. Cada dia anava per passadissos de sota les grades que em portaven fins a la zona de tribuna i d’allà a diferents espais (sala de premsa, vestidors, l’espai dels antics jugadors, túnel de vestidors…) ara tot això està canviat. Un cop a la sala de premsa tenia dues feines, pendre notes i contactar amb periodistes que volguessin venir al programa.

 

El programa durava una hora i mitja i s’emetia els dijous. La gravació era dimecres. Vam proposar com a presentador l’Eduard Pujol i els reporters eren la Júlia Beltran i en Llucià Ferrer. Cada programa tenia una tertúlia amb 4 convidats, un parell de reportatges, gags i un concurs.

 

El programa només va durar una temporada perque la directiva ens va fer fora per diferències de criteri amb els continguts del programa. Si puc, ja us ho explicaré un altre dia.

 

Quan va acabar la temporada, farta de tot, em va costar molt anar cada dia de partit al meu seient. Em venien al cap molts moments que m’ho van fer passar molt malament. També n’hi va haver de molt bons però sempre recordes més el pitjor que el millor, no?

 

Salut i èxits !!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee