Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

FC BARCELONA VS BILBAO
FC BARCELONA VS BILBAO
TUIT: Perquè som sempre tan durs amb el nostre equip? @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: Perquè som sempre tan durs amb el nostre equip? @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

Avui m’he enfadat una mica amb vosaltres per primer cop a la vida. No sé si és pel mal dia que he tingut fins a l’hora del partit o perque porto molts dies molesta amb aquest tema però no m’agrada que sempre estem criticant l’equip, l’entrenador, la directiva…

És cert que aquesta temporada no estem fent uns bons partits però n’hi ha hagut d’altres molt bons. Què vol dir això? que se’ns oblida com jugar bé alguns dies? Doncs no. Ningú és perfecte sempre! Ningú.

Penso que hi ha molts motius que poden influir en el desenvolupament d’un partit com, per exemple, les decisions de l’àrbitre, el joc brut de l’equip contrari, l’estat de la gespa, l’acumulació de partits i viatges, el temps (al climàtic em refereixo), la concentració, la preparació física i mental i en podríem trobar més però com a exemple ja n´hi ha prou, no?

Vull creure que quan un jugador surt de titular es pren seriosament la seva feina i dona el millor d’ell, s’esforça al màxim. Si, a mida que passa el temps, les coses no et surten com pensaves, l’àrbitre et pita en contra jugades que creus que són a favor, si et cusen a patades i no passa res fins que et canses i reclames i, llavors, et treuen una tarja, etc., etc., creieu que és fàcil mantenir el cap fred mentre ets al camp i et sents mal tractat per oponents i àrbitres, mentre escoltes l’afició rival cridar per posar més pressió a qui decideix tot i no tenir raó. Si jo m’indigno, crido i m’emprenyo a la grada o al sofà si, a més a més, tingués el dolor físic suposo que reaccionaria pitjor que ells. Estarem d’acord en que si ho analitzem fredament no es tracta igual a tots els equips i que el Barça és un dels més perjudicats.

Un altre punt de reflexió, el resultat final. Què preferim si no es pot tenir tot? Els punts o jugar bé. Guanyar títols o veure bon futbol sense aconseguir res. Som resultadistes? Aquest any hem tingut dies de tot. Hem jugat bé i hem guanyat bé, hem jugat bé i no hem guanyat, hem jugat malament i hem guanyat i hem jugat malament i hem perdut i, juntament amb tots aquests resutats sempre hem criticat l’equip o l’entrenador. Perquè? Perquè sempre trobem alguna cosa negativa que es torna el centre d’atenció i punt principal de tertúlia.

Cada cop sóc més fan de Luis Enrique i em sembla fantàstic que segueixi fidel a les seves conviccions sense importar-li el que diran. Entenc que estigui fart dels periodistes, en general. Entenc que estigui cansat de respondre preguntes tendencioses. Avui reflexionàveu sobre la pregunta d’un periodista de La Sexta (crec que heu dit). Si un mitjà et tracte amb poc respecte o cap, menteix o diu mitges veritats, intenta crear mala maror o desestabilitzar un dia i un altre i un altre si un dia fa una pregunta de manera correcta i pertinent perquè ha de contestar si no vol. Si a mí algú em tracta malament i diu mentides sobre mí si em felicita l’aniversari, per exemple, el més fàcil és que l’engegui a dida.

Entenc Luis Enrique quan contesta amb monosíl·labs alguns periodistes que una setmana pregunten per si hem perdut la Lliga i la següent parlen de triplet, quan amb la primera derrota parlen de crisi o final de cicle i a la següent es parla de jugadors campions sense sostre. No ha de ser fàcil. Si fa rotacions perquè fa rotacions, si no en fa perquè no en fa, si canvia sis són massa, si són tres són pocs. Faci el que faci sempre és criticat i això ha de cansar molt! D’acord que va amb el càrrec però també se li podria donar una mica de treva, no?

M’encantaria que fossim una mica menys crítics i ara parlo de tots, periodistes, culers, aficionats, tots! Tampoc voldria arribar als extrems de la gent del país veí que són més papistes que el papa. Entre el blanc i el negre hi ha una gran varietat de grisos fabulosos.

Una darrera reflexió, tinc la sensació que la Lliga ha passat a ser la tercera competició en importància per Luis Enrique i, segurament, pels jugadors per això les rotacions més sorprenents es fan a la Lliga i s’aposta per l’equip de gala a la Champions i a les darreres eliminatòries de la Copa. Ho penso des de les primeres decisions arbitrals amb errades més difícils d’explicar i amb les declaracions de Piqué dient que s’ha de ser molt superior per guanyar. Si tots ho tenim clar, anem a per les competicions més difíclis d’adulterar i mirem de competir al màxim a la Lliga. Això explicaria una mica que en molts partits de lliga s’esforcen el just per guanyar i per això empaten o perden si s’hi afegeix una errada arbitral.

Seguiré fidel a LaTdP tot i que aquesta temporada la factoria em treu de pollaguera, de bon rotllo us ho dic. Ho veieu tot molt negre sermpre, només us fixeu en els aspectes negatius, sou del grup dels que ja han donat per perduda la lliga un parell de cops i encara ho fareu un parell de cops més! La Lliga no es perd fins que un equip és matemàticament campió i per que això passi encara falten força jornades! Visca el Barça i visca LaTdP!!!

Perdoneu-me si us he molestat en algun moment, no era la meva intenció. He volgut exposar la meva opinió amb tot el respecte possible però no tinc carrera, no sé parlar tan bé com vosaltres i molt menys escriure!

Salut i èxits!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee