Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

ELS LARSSONS

Aquestes serien les millors opcions pel fitxatge denominat Larsson
ELS LARSSONS
ELS LARSSONS
Aquestes serien les millors opcions pel fitxatge denominat Larsson

En les últimes setmanes s’està tornant a donar força al jugador tipus Larsson que doni veterania a l’equip i gol en els pitjors moments. Encara que jo no estic massa a favor d’aquesta idea, perquè d’aquesta forma el Barça perd l’oportunitat de fitxar a una jove promesa com pot ser Dybala o Volland, s’ha de donar solucions a tot.

Però encara que el  jove davanter pot venir a l’estiu després de la finalització de la cessió del “Larsson”, es perillós ja que un altre gran te’l pot treure del sac. Però bé, anem a veure quins serien els millors jugadors que podria portar el Barça en qualitat de cedits en aquest mercat d’hivern. Aquest és el TOP 5:

David Villa (34 anys): El jugador asturià està realitzant una molt bona temporada a Estats Units i seria un revulsiu fantàstic en els partits més oxidats. Coneix el club i té connexió amb Messi i diferents jugadors del  centre del camp com Iniesta o Busquets. Encara que estigui en una lliga menor, és un gran jugador i podria adaptar-se de nou a una gran competició.

Soriano (30 anys): El català és l’opció més sensata que (segurament més gols oferiria). Encara que no podria oferir la qualitat connectiva que si aportaria Villa, podria oferir a l’equip molt de gol. És un golejador nat i veuria amb bons ulls tornar al Barça per acabar de dinamitar la seva carrera.

Mario Gómez (30 anys): El vell davanter està a punt d’acabar la seva carrera. El jugador alemany és un gran golejador i podria oferir un major control per d’alt i oferiria una assegurança de gol. Actualment està jugant en una lliga menor i seria el seu últim bon contracte. Aquesta seria l’opció menys segura ja que no té filosofia Barça.

Graziano Pellè (30 anys): El jugador del Southampton seria el jugador més excels que podria venir. Té qualitat per jugar a un gran europeu com a titular i està fent una temporada magnífica. Seria el contracte més difícil ja que hauria de accedir a ser suplent i a participar en moments contats en els partits.  

Van Persie (32 anys): Aquesta seria l’opció més rebutjada per la meva persona. És un jugador que encara que sigui molt bo no encaixaria perquè ha jugat quasi sempre a Anglaterra i no té cap coneixement del joc blaugrana. Seria un dels contractes de cessió més cars.

En definitiva, l’opció Larsson no estaria malament però comportaria un risc en el sentit de la creació d0una davantera jove a partir de l’estiu.

 

Bruno Nevado De Wilde

10/12/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee