Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

El primer (de tres)

El Barça ja té al sac el primer títol, la Lliga, i ara afronta amb esperança i convenciment les dues finals decisives que l’esperen.
El primer (de tres)
El primer (de tres)
El Barça ja té al sac el primer títol, la Lliga, i ara afronta amb esperança i convenciment les dues finals decisives que l’esperen.

Ens anem apropant a l’objectiu. Dimarts vam certificar el pas a la final de la Champions i ahir vam conquerir definitivament la Lliga. Ja tenim el primer títol! I els altres dos estan en camí! El Barça camina amb pas ferm cap al tan preuat Triplet, cap a la triple corona, que igualaria l’aconseguida el 2009 amb Guardiola.

I és que el regnat hegemònic del Barça --amb un únic buit la temporada passada--, segueix incontestable i inimitable. Perquè tot i que fa anys que des de la caverna mediàtica blanca s’afanyen a augurar amb imprecisió i infortuni un fi de cicle blaugrana, sembla que el període de decadència mai arriba. Volen, de totes totes, que l’etapa gloriosa blaugrana quedi en runes, es dilueixi i deixi pas a un domini merengue. Però aquest moment, lamentablement per a ells, encara no ha arribat. I encara queden molts anys d’imperi culer. Un imperi que ahir va viure una nova conquesta, un títol de Lliga merescut i guanyat davant un equip que molts deien, inconscientment, que era millor que el Barça de Guardiola.

I el més important és que aquesta Lliga, que ara s’ha d’assaborir, és tan sols el preludi d’una campanya històrica. El Triplet ja s’està carregant, com ho fan els videojocs, està en obres, en procés de construcció. Ja tenim el primer terç, la primera pedra de la gesta, que s’ha estat coent a foc lent durant tota la temporada. Ja són només 180 els minuts que separen els homes de Luis Enrique del Triplet; dos partits, dues finals, dos últims esforços intensos que ens guiïn cap a l’escala del cel.

El llibre de la història ja està obert, ja hem escrit el pròleg, i ara ens disposem a continuar la narració. Amb la ploma esmolada i la tinta fresca i preparada, estem llestos per relatar el següent capítol. De moment, la cal·ligrafia és excelsa; la tipografia, sublim, i, com ja sabeu, el contingut, la història que escrivim entre tots, inimitable. Única. Il·lusionant. Blaugrana.

Quant ens queda per viure! Quant ens queda per gaudir! Quant ens queda per guanyar! I el nou cicle tot just comença...

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee