Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

EIBAR VS FC BARCELONA
EIBAR VS FC BARCELONA
TUIT: Messi és el millor jugador de tots els temps. @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: Messi és el millor jugador de tots els temps. @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

No he vist mai cap jugador com Messi. Hi ha hagut molts jugadors molt bons però crec que Messi és el millor de tots els temps perque ho fa tot! Maradona era molt bo però no defensava igual que Cruyff i d’altres davanters. Potser, pel que m’han dit, Di Stefano podria arribar a comparar-se però Messi és millor.

Tothom coneix la història d’ell ja que és un jugador en actiu i, fins i tot, Álex de la Iglesia ha fet una pel·lícula de la seva vida (Messi, la pel·lícula 2014) concentrada sobretot en la infància i l'adolescència.

D’abans d’arribar a Barcelona el més destacat és que era més petit que la mitjana, més bon jugador que la mitjana, que a l’Argentina ningú va ajudar-lo a pagar-se el tractament per la seva malaltia hormonal, que va començar a jugar de casualitat amb cinc anys, que la seva àvia el va ajudar sempre i que ho va deixar tot per venir al Barça després que Carles Reixach li va prometre fer-se càrrec del cost del tractament i li va signar un tovalló de paper com a contracte.

Pel que fa a la seva carrera com a professional tots sabem com juga i en podem gaudir cada dia de partit. Jo podré dir que vaig veure jugar el millor jugador de tots els temps i a molts dels millors de cada moment. No és només un jugador que fa qualsevol cosa i juga a qualsevol posició també domina els tempos, sap quan parlar als companys per motivar-los, els aconsella i, si tothom li fa cas, per alguna cosa serà. No és un jugador egoista i cedeix penals i faltes a un company si creu que això l’ajudarà. Té detalls amb gent que li és important com, per exemple, Johan Cruyff que pocs dies abans de morir va veure com Messi xutava un penal indirecte. I tot això sense donar-se importància ni bombo per engrandir el seu ego.   

Algú podria dir que això de ser el millor de tots els temps és molt subjectiu i que això depèn del gust de cadascú però hi ha una manera de confirmar-ho i és amb dades i estadístiques.

Messi està pulveritzant tots els rècords aconseguits fins ara per diferents jugadors, per tant, és millor que tots els millors jugadors fins ara. 

Si mirem els premis també supera a tothom amb cinc Pilotes d’Or és el jugador que més n’ha guanyat i l’únic que n’ha guanyat quatre de manera consecutiva.

Títols individuals: Pilota d’Or al Mundial Juvenil del 2005, Bota d’Or al Mundial Juvenil, Premi Golden Boy, 3 Premi World Soccer al millor jugador jove del món, Premi FIFPro a la promesa de l’any 2006, Premi FIFPro al millor jugador jove de l’any 2006, 2 World Soccer, 3 Bota d’Or UEFA, 1 FIFA Pilota d’Or, 5 Pilotes d’Or, 6 Olimpia de Plata al mejor futbolista argentino en el exterior i un munt de cops finalista de la Pilota d’Or, sempre a l’Onze ideal de la UEFA i un munt més de distincions que seria llarguíssim d’enumerar.

Títols amb el Barça: 4 Champions, 8 Lligues, 3 Copes del Rei, 3 Supercopes d’Europa, 7 Supercopes d’Espanya i 2 Mundialets de Clubs.

Rècords: Pitxitxi històric de la Lliga amb 50 gols, Rècord mundial marcant en 19 partits consecutius en una lliga de primera divisió, Rècord de gols en un any natural (91), Rècord històric d’assistències a la Lliga (106), Jugador amb més Pilotes d’Or, Rècord mundial marcant en 6 competicions oficials de clubs en un any, Màxim golejador de la història de la Supercopa d’Espanya, segur que n’hi ha més però em perdo.

Curiositat:

Messi, a dia d’avui, hauria de fallar les properes 241 faltes directes per tal que la seva mitjana falta llançada/gol baixi fins el 1,3% que té a dia d’avui Cristiano.

Salut i èxits !!!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee