Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Destinació llunyana, trajecte llarg

En els darrers partits, el Barça s’està encallant, però aquestes dificultats també formen part del recorregut que ha de fer l’equip per conquerir títols.
Destinació llunyana, trajecte llarg
Destinació llunyana, trajecte llarg
En els darrers partits, el Barça s’està encallant, però aquestes dificultats també formen part del recorregut que ha de fer l’equip per conquerir títols.

Volàvem amb el vent de cara, però sembla ara que els corrents s’han aturat. I és que després d’unes setmanes amb el turbo posat i d’anar a una velocitat accelerada a les tres competicions, el Barça ha frenat i ha començat a trobar les primeres pedres en el camí. Tanmateix, no és cap novetat que l’equip que aspira a conquerir la Lliga topi amb rivals que poden semblar fàcils --o no tant-- i acabi cedint algun punt. És llei de vida i al final, tot s’acaba posant al seu lloc.

I dissabte en va ser una nova mostra. L'empat no va arribar, ni de bon tros, en el millor moment, ni és la manera esperada per afrontar el Mundial de Clubs. Però s’ha d’acceptar i aconseguir sobreposar-s’hi. El Barça no va rematar el partit i, com a Mestalla, això el va penalitzar. I molt. Falta concentració en defensa, paciència amb les substitucions i intensitat al camp; si tothom estigués una mica més ficat en el paper, aquests accidents no passarien.

Perquè en algunes fases del partit els jugadors es relaxen, es deixen anar i alleugeren els esforços. Error. Ja hem vist que, com es diu tòpicament, el futbol dura fins al final i cal restar atents fins que l’àrbitre ho cregui convenient. Si no, les gerres d’aigua freda aniran caient…

Però bé, l’important és que ara oblidem l’empat --que és més fàcil de superar després de la derrota del Madrid al Madrigal--, i ens centrem, ja directes, en el Mundial de Clubs, un trofeu que donaria prestigi, reconeixement i estadístiques a l’equip de Luis Enrique. Estem passant per un tram de turbulències, sí, però al Japó surt un coet en direcció a l’eternitat que no se’ns pot escapar.

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee