Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

DEPOR VS FC BARCELONA
DEPOR VS FC BARCELONA
TUIT: Tot el que puja baixa @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: Tot el que puja baixa @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

No sé la resta del món però jo vaig arribar al partit encara en un núvol i esgotada per això entenc que els jugadors sortissin al camp amb una certa apatia. Apatia o manca de forces segurament involuntari tot. Són joves, no han viscut tantes decepcions com jo, no han perdut tantes finals ni partits importants com jo. A la mitja part vaig dir que el partit no el guanyàvem i, per desgràcia, ho vaig encertar.

Abans de tenir aquesta generació de campions, als deu minuts de joc ja sabies més o menys com acabaria el partit. Ara costa una mica més encertar perque són capaços de qualsevol cosa. Ens ho han demostrat.

Després d’un partit com el de dimecres és molt difícil jugar bé tres dies després. El resultat hauria estat el mateix fos quin fos l’equip contrari. No tenia res a veure amb el Depor era un problema nostre. La pluja tampoc ens va ajudar gaire.

Luis Enrique va fer bé en canviar jugadors i deixar Neymar a casa. Els suplents han de poder guanyar un equip com el Depor sense problemes. Tots els suplents del Barça són internacionals, per tant, jugadors amb més nivell que gairebé tots els jugadors de la Primera Divisió.

A principis de temporada, pensava que teníem una gran plantilla però alguns jugadors m’han decebut. Si ara em pregunten quins jugadors faria fora la meva llista seria Arda, Mathieu, André Gomes, Denis i Alcácer. Per aquest ordre. Els tres darrers després de parlar amb ells ara i demanar-los que demostrin si volen quedar-se o no. André Gomes i Denis estan fent partits molt irregulars i sembla que cada partit perdin confiança i això fa que no rendeixin. Alcácer és un cas diferent. Si no juga més és molt difícil que pugui destacar, li falta ritme.

Posaria a Rakitic a la llista també però l’acabem de renovar i crec que passa per un mal moment i que tornarà a ser el gran jugador de la temporada passada.

Si mirem com ha anat el partit, ells tampoc ens han apretat tant com per guanyar-nos. En el primer gol la pluja és decisiva i provoca l’errada de Ter Stegen. En el segon gol, si l’àrbitre pita falta tampoc hauria passat res. Suárez va tenir el segon fet però va xutar al ninot. Si hagués aixecat una mica la pilota ara estaríem parlant d’un altre resultat. Però la sort no està sempre al nostre costat, de vegades va a la contra.

Hauria canviat el resultat amb Umtiti de titular? Doncs no ho sabrem mai però la veritat és que amb ell al camp sembla que la defensa és més sòlida. Umtiti i Digne serien dos fitxatges dels que salvaria. Umtiti ha demostrat ser un gran jugador i Digne fa la seva feina de manera solvent però no és tan versàtil com Alba. Té temps per millorar i, si entrena, ho aconseguirà. De moment, les centrades les fa millor que Alba.

Aquesta temporada sembla que l’equip no és tan regular però em va sorprendre quan vau dir que aquest és el tercer partit que perd. Pensava que eren més! També crec que no serà l’últim, és impossible guanyar sempre.

Curiositat:

Pensava que aquesta sensació d’esgotament era pel partit de dimecres però es veu que ja noto la primavera i l’astènia fa estralls.

Salut i èxits !!!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee